EUR: 311,48 Ft
CHF: 266,11 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Eldőlt! Somló Tamás nem tud fellépni

Hiába reménykedtek a rajongók, hogy hamarosan újra láthatják kedvencüket a színpadon, Somló Tamás menedzsere lemondta a fellépéseket.

A szombati nyárnyitó koncerten nem tud fellépni Somló Tamás; a  Best of LGT zenekar koncertjét megtartják ugyanakkor. Somló helyettesítéséről  Hevesi Tamással  és Royjal, a Roy és Ádám együttes énekesével kezdtek tárgyalni – írja a Kisalföld.hu.

Bár a beszámolók szerint javult a pár napja otthon lábadozó énekes állapota, a fellépést sajnos még nem tudja vállalni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.