EUR: 310,38 Ft
CHF: 267,93 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Eldőlt! Somló Tamás nem tud fellépni

Hiába reménykedtek a rajongók, hogy hamarosan újra láthatják kedvencüket a színpadon, Somló Tamás menedzsere lemondta a fellépéseket.

A szombati nyárnyitó koncerten nem tud fellépni Somló Tamás; a  Best of LGT zenekar koncertjét megtartják ugyanakkor. Somló helyettesítéséről  Hevesi Tamással  és Royjal, a Roy és Ádám együttes énekesével kezdtek tárgyalni – írja a Kisalföld.hu.

Bár a beszámolók szerint javult a pár napja otthon lábadozó énekes állapota, a fellépést sajnos még nem tudja vállalni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.