2018. január 18., csütörtök
Piroska

Belföld

Elfogták a perverz fekete kesztyűs szatírt!

Mint azt korábban megírtuk, Az utcán támadt áldozataira az a férfi, akinek az elfogása érdekében egy nyomozócsoportot állítottak fel Kiskunfélegyházán. A szeméremsértő minden alkalommal fekete kesztyűt viselt, de most véget ért az ámokfutása.

A jól sikerült grafika is segített a zsaruknak egy szatír azonosításában. A szeméremsértő férfi egy percig sem tagadta bűnösségét, elfogásakor is a zsebében volt névjegye, a fekete kesztyű.


Hazafelé tartott a bulizásból egy fiatal kiskunfélegyházi nő június 6-án hajnalban. Egyszer csak azt érezte, valaki követi. Ideje sem volt megfordulni, hátulról átölelte egy férfi. Magához húzta, belelihegett a nyakába, közben fogdosta, leszorította karját, a nőnek olyan érzése volt, mintha földre akarná fektetni. A sértett próbált ellenállni, közben teli torokból sikított. Aktív védekezésének meglett a hatása, az ismeretlen nem akart közönséget, elengedte áldozatát, és elfutott.

A nyomozók megállapították, hogy a szatír nagy valószínűséggel a gátéri tanyák egyikében lakó J. István (43). Amikor a férfi ajtót nyitott nekik, látták, tényleg telitalálat volt a rajz. J. István nem tagadta, hogy ő lenne a mutogatós-leszorítós szatír, elmondása szerint ez izgatja fel. Elfogásakor is a zsebében volt egy pár fekete gumírozott kesztyű. A bíróság június 15-én elrendelte előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • A hétvégén is többfelé havazhat

  A hétvégén is többfelé havazhat

  A hétvégén is többször várható csapadék: esőre, ónos esőre, havazásra is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • A kormánnyal tárgyalhatnak a Bálna eladásáról

  A kormánnyal tárgyalhatnak a Bálna eladásáról

  Budapest vezetői azt javasolják a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy hatalmazzák fel a főpolgármestert, tárgyaljon a kormánnyal a Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ állam részére történő értékesítéséről – derül ki a közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott előterjesztésből.

 • Cáfolja az ellenzéket a Helsinki Bizottság

  Cáfolja az ellenzéket a Helsinki Bizottság

  Senkit, egyetlen migránst sem fogadott be a kormány, senki nem kap Magyarországon letelepedési lehetőséget, és nem változtatták meg a jogszabályokat, hiába kampányol ezzel a hazugsággal az ellenzék.