EUR: 304,27 Ft
CHF: 267,30 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Elfogták a perverz fekete kesztyűs szatírt!

Mint azt korábban megírtuk, Az utcán támadt áldozataira az a férfi, akinek az elfogása érdekében egy nyomozócsoportot állítottak fel Kiskunfélegyházán. A szeméremsértő minden alkalommal fekete kesztyűt viselt, de most véget ért az ámokfutása.

A jól sikerült grafika is segített a zsaruknak egy szatír azonosításában. A szeméremsértő férfi egy percig sem tagadta bűnösségét, elfogásakor is a zsebében volt névjegye, a fekete kesztyű.

Hazafelé tartott a bulizásból egy fiatal kiskunfélegyházi nő június 6-án hajnalban. Egyszer csak azt érezte, valaki követi. Ideje sem volt megfordulni, hátulról átölelte egy férfi. Magához húzta, belelihegett a nyakába, közben fogdosta, leszorította karját, a nőnek olyan érzése volt, mintha földre akarná fektetni. A sértett próbált ellenállni, közben teli torokból sikított. Aktív védekezésének meglett a hatása, az ismeretlen nem akart közönséget, elengedte áldozatát, és elfutott.

A nyomozók megállapították, hogy a szatír nagy valószínűséggel a gátéri tanyák egyikében lakó J. István (43). Amikor a férfi ajtót nyitott nekik, látták, tényleg telitalálat volt a rajz. J. István nem tagadta, hogy ő lenne a mutogatós-leszorítós szatír, elmondása szerint ez izgatja fel. Elfogásakor is a zsebében volt egy pár fekete gumírozott kesztyű. A bíróság június 15-én elrendelte előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Felháborító és aljas tettre vetemedett a 444.hu és a portál hazugságát átvevő Index. A Soros György által pártolt lapok ezúttal túl messzire mentek. Egyebek mellett a Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkárának Boczkó Gábornak a szavait kérdőjelezték meg, amikor hazugsággal vádolták a lipcsei vívó világbajnokságon részt vevő magyar vívókat, akik a rossz közbiztonságra panaszkodtak.

  • Megújul a lillafüredi kisvasút

    Megújul a lillafüredi kisvasút

    Korhűen újítja fel a Lillafüredi Állami Erdei Vasútat üzemeltetője, az Északerdő Zrt., miután kiderült, hogy a kormány a turisztikai célú keskeny nyomközű kisvasutak fejlesztéséről szóló határozata szerint a lillafüredi kisvasút felújítását is támogatja – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.