EUR: 309,07 Ft
CHF: 288,54 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Belföld

Elfogták a perverz fekete kesztyűs szatírt!

Mint azt korábban megírtuk, Az utcán támadt áldozataira az a férfi, akinek az elfogása érdekében egy nyomozócsoportot állítottak fel Kiskunfélegyházán. A szeméremsértő minden alkalommal fekete kesztyűt viselt, de most véget ért az ámokfutása.

A jól sikerült grafika is segített a zsaruknak egy szatír azonosításában. A szeméremsértő férfi egy percig sem tagadta bűnösségét, elfogásakor is a zsebében volt névjegye, a fekete kesztyű.

Hazafelé tartott a bulizásból egy fiatal kiskunfélegyházi nő június 6-án hajnalban. Egyszer csak azt érezte, valaki követi. Ideje sem volt megfordulni, hátulról átölelte egy férfi. Magához húzta, belelihegett a nyakába, közben fogdosta, leszorította karját, a nőnek olyan érzése volt, mintha földre akarná fektetni. A sértett próbált ellenállni, közben teli torokból sikított. Aktív védekezésének meglett a hatása, az ismeretlen nem akart közönséget, elengedte áldozatát, és elfutott.

A nyomozók megállapították, hogy a szatír nagy valószínűséggel a gátéri tanyák egyikében lakó J. István (43). Amikor a férfi ajtót nyitott nekik, látták, tényleg telitalálat volt a rajz. J. István nem tagadta, hogy ő lenne a mutogatós-leszorítós szatír, elmondása szerint ez izgatja fel. Elfogásakor is a zsebében volt egy pár fekete gumírozott kesztyű. A bíróság június 15-én elrendelte előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nébih: hiány van ökovetőmagból

  Nébih: hiány van ökovetőmagból

  Hiány van hazai szaporítású ökovetőmagból, ezért a vetőmag-szaporítóknak érdemes regisztrálniuk termékeiket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) adatbázisában – hívta fel a figyelmet a hivatal csütörtöki közleményében.

 • Már 43 hónapja folyamatosan bővül a kiskereskedelem

  Már 43 hónapja folyamatosan bővül a kiskereskedelem

  Már 43 hónapja folyamatosan emelkedik a kiskereskedelmi forgalom, az átlagot meghaladó januári forgalomnövekedés annak köszönhető, hogy a februárban érkező magasabb bérek miatt, nőtt a bizalom és bátrabban mertek költeni az emberek.

 • Az MNB 20 millió forintra bírságolta a Cofidist

  Az MNB 20 millió forintra bírságolta a Cofidist

  A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 20 millió forint bírsággal sújtotta a Cofidis magyarországi fióktelepét, mert a cég egyes szerződéseinél megsértette a fogyasztók túlzott eladósodásának elkerülését célzó adósságfék-szabályokat.