EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Belföld

Elfogták! Ő ütötte le a nőt a buszmegállóban – videó

elfogas

Egy nappal az eset után elkapták azt a férfit, aki hétfőn délután szó nélkül megütött egy idős asszonyt Budapesten.

A támadó hétfőn 11 óra körül a VII., Baross téren sétáló idős asszonyt minden előzmény nélkül megütött. Ezután elsétált a közelben lévő buszmegállóhoz, ahol felszállt az 5-ös autóbuszra és az Astoria irányába távozott.

Kálmánt a rendőrök beazonosították, majd kedd hajnalban a Budapest V., Károly körúti lakásán elfogták és előállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • 20 fok körüli meleg is lehet a héten!

  20 fok körüli meleg is lehet a héten!

  A következő napokban általában borús, felhős lesz az ég, néhol esőre is készülni kell, de enyhe lesz az időjárás, több helyen 20 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

 • 1956-os villamosok közlekednek Budapesten

  1956-os villamosok közlekednek Budapesten

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára emlékezve két különjárati, három kocsis, Ganz UV korhű villamost állít forgalomba a fővárosban október 22.

 • Megemlékezések, koncertek, megmozdulások a hatvanadik évfordulón

  Megemlékezések, koncertek, megmozdulások a hatvanadik évfordulón

  Országszerte megemlékezéseket, koszorúzásokat, este ünnepi koncertet, díszelőadást tartanak az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 60. évfordulóján. A központi rendezvények a Parlament előtti zászlófelvonással kezdődnek, majd ugyanitt a díszünnepségen a magyar kormányfő és a lengyel államfő mond beszédet.