EUR: 311,54 Ft
CHF: 265,94 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Elkótyavetyélik Whitney Houston örökségét

Négy évvel Whitney Houston halála után több mint száz tárgyat árvereznek el az amerikai popsztár hagyatékából Beverly Hillsben.

A Heritage aukciósház szerdai közlése szerint június 24-25-én tartják az árverést, melyen a színész- és énekesnő ruháit, díjait és személyes tárgyait értékesítik.


“Úgy gondoltuk, itt az idő, hogy Whitney dolgait olyanoknak adjuk, akik szerették a zenéjét” – mondta Pat Houston, a sztár egykori menedzsere és sógornője.

Licitálni lehet többek között Houston 1985 és 1994 közötti útlevelére, melyet első világkörüli turnéján használt, értékét 2000 dollárra (560 ezer forintra) becsülik. Legalább 3000 dollárt érhet az a rózsaszín-fekete bunda, amelyet az 1999-es My Love Is Your Love nevű turnén viselt. Elárverezik American Music Award-díját, melyet a Több mint testőr című mozisikerhez készült 1994-es albumáért kapott. A trófea 8000 dollárt (2,2 millió forintot) is érhet.

Houston minden idők legsikeresebb énekesnői közé tartozik 200 millió eladott albumával. A hatszoros Grammy-díjas popzenészt 2012-ben, 48 éves korában holtan találták egy Beverly Hills-i hotelszobában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.