2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Elkótyavetyélik Whitney Houston örökségét

Négy évvel Whitney Houston halála után több mint száz tárgyat árvereznek el az amerikai popsztár hagyatékából Beverly Hillsben.

A Heritage aukciósház szerdai közlése szerint június 24-25-én tartják az árverést, melyen a színész- és énekesnő ruháit, díjait és személyes tárgyait értékesítik.


“Úgy gondoltuk, itt az idő, hogy Whitney dolgait olyanoknak adjuk, akik szerették a zenéjét” – mondta Pat Houston, a sztár egykori menedzsere és sógornője.

Licitálni lehet többek között Houston 1985 és 1994 közötti útlevelére, melyet első világkörüli turnéján használt, értékét 2000 dollárra (560 ezer forintra) becsülik. Legalább 3000 dollárt érhet az a rózsaszín-fekete bunda, amelyet az 1999-es My Love Is Your Love nevű turnén viselt. Elárverezik American Music Award-díját, melyet a Több mint testőr című mozisikerhez készült 1994-es albumáért kapott. A trófea 8000 dollárt (2,2 millió forintot) is érhet.

Houston minden idők legsikeresebb énekesnői közé tartozik 200 millió eladott albumával. A hatszoros Grammy-díjas popzenészt 2012-ben, 48 éves korában holtan találták egy Beverly Hills-i hotelszobában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Chris Kraus: I love Dick

    Chris Kraus: I love Dick

    Chris, ​a harmincas évei végén járó, független filmekkel foglalkozó nő és egyetemi tanár férje vacsorázni indulnak a férj egyik ismerősével, a titokzatos és karizmatikus Dickkel.

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.