EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Elkótyavetyélik Whitney Houston örökségét

Négy évvel Whitney Houston halála után több mint száz tárgyat árvereznek el az amerikai popsztár hagyatékából Beverly Hillsben.

A Heritage aukciósház szerdai közlése szerint június 24-25-én tartják az árverést, melyen a színész- és énekesnő ruháit, díjait és személyes tárgyait értékesítik.

“Úgy gondoltuk, itt az idő, hogy Whitney dolgait olyanoknak adjuk, akik szerették a zenéjét” – mondta Pat Houston, a sztár egykori menedzsere és sógornője.

Licitálni lehet többek között Houston 1985 és 1994 közötti útlevelére, melyet első világkörüli turnéján használt, értékét 2000 dollárra (560 ezer forintra) becsülik. Legalább 3000 dollárt érhet az a rózsaszín-fekete bunda, amelyet az 1999-es My Love Is Your Love nevű turnén viselt. Elárverezik American Music Award-díját, melyet a Több mint testőr című mozisikerhez készült 1994-es albumáért kapott. A trófea 8000 dollárt (2,2 millió forintot) is érhet.

Houston minden idők legsikeresebb énekesnői közé tartozik 200 millió eladott albumával. A hatszoros Grammy-díjas popzenészt 2012-ben, 48 éves korában holtan találták egy Beverly Hills-i hotelszobában.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.