EUR: 308,05 Ft
CHF: 266,80 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Eltemették Dominikát – „Nem tudok visszamenni oda, ahol a lányom meghalt”

Közös sírba, de külön koporsóba temették a toronyházból kidobott kislányt és öngyilkos édesanyját.

dominika1Egy vidéki falucskában közös sírban, de külön koporsóban helyezték örök nyugalomra a budapesti toronyház tizenhatodik emeletéről kidobott F. Dominikát és öngyilkos édesanyját, B. Edinát. Csak a szűk családi kör vehetett részt a szertartáson.

Az édesapa, F. Norbert a tragédia óta nem tudott visszatérni otthonába, a hagyatéki leltárnál is a család egyik barátja segédkezett helyette. – Nagyon felzaklatott volna az üres lakás látványa – árulta el lapunknak Norbert. – A teljes hagyatékot egy vidéki anyaotthonnak ajánlottam fel, csupán néhány dolgot tartottam meg a kislányom holmijai közül. Például Domi kedvenc plüsskutyáját, amelyet az első születésnapjára kapott. A kis cipőjét, a rózsaszín kis ruháját és a születéskori karszalagját vettem magamhoz.

Az apa több mint három hónapja költözött el a családjától, miután élettársával megromlott a kapcsolata. Edina a budapesti toronyház tizenhatodik emeleti lakásában maradt közös kislányukkal, a másfél éves Dominikával. A kamionsofőr számára ma is rejtély, miért dobta el az asszony a saját és kislányuk életét. A tragédia hétvégén történt, az apa épp vidéken volt, az egyik szomszéd tudatta vele a szörnyű hírt. Bár hétfőn azonnal szabadságot vett ki, megszakította azt, mert munkával próbálta enyhíteni a gyász okozta fájdalmat. Miután a sofőrt többször is kihallgatta a rendőrség, lezárta a nyomozást, és kiadta a temetésre az engedélyt.

– Bármi történt is, Edina volt a kislányom édesanyja. Egy percig sem merült fel bennem, hogy ne közös sírba temettessem Domival. Most már csak annyit szeretnék, hogy mindketten békében pihenjenek – mondta a kamionsofőr, akinek cége átvállalta a temetés költségét.dominika3

Kapcsolódó Cikkek

 • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.

 • DJ BoBo megtanult magyarul

  DJ BoBo megtanult magyarul

  Bár szakadt az eső, a rajongókat ez nem zavarta, és a hétvégi DJ Bobo koncertet esőkabátban tombolták végig.

 • Összeköltözik Meghan és Harry

  Összeköltözik Meghan és Harry

  Meghan Markle állítólag visszaadta korábban Torontóban bérelt Audiját, mondván, novembertől több időt tölt majd Angliában.