EUR: 307,68 Ft
CHF: 282,45 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Eltemették Dominikát – „Nem tudok visszamenni oda, ahol a lányom meghalt”

Közös sírba, de külön koporsóba temették a toronyházból kidobott kislányt és öngyilkos édesanyját.

dominika1Egy vidéki falucskában közös sírban, de külön koporsóban helyezték örök nyugalomra a budapesti toronyház tizenhatodik emeletéről kidobott F. Dominikát és öngyilkos édesanyját, B. Edinát. Csak a szűk családi kör vehetett részt a szertartáson.

Az édesapa, F. Norbert a tragédia óta nem tudott visszatérni otthonába, a hagyatéki leltárnál is a család egyik barátja segédkezett helyette. – Nagyon felzaklatott volna az üres lakás látványa – árulta el lapunknak Norbert. – A teljes hagyatékot egy vidéki anyaotthonnak ajánlottam fel, csupán néhány dolgot tartottam meg a kislányom holmijai közül. Például Domi kedvenc plüsskutyáját, amelyet az első születésnapjára kapott. A kis cipőjét, a rózsaszín kis ruháját és a születéskori karszalagját vettem magamhoz.

Az apa több mint három hónapja költözött el a családjától, miután élettársával megromlott a kapcsolata. Edina a budapesti toronyház tizenhatodik emeleti lakásában maradt közös kislányukkal, a másfél éves Dominikával. A kamionsofőr számára ma is rejtély, miért dobta el az asszony a saját és kislányuk életét. A tragédia hétvégén történt, az apa épp vidéken volt, az egyik szomszéd tudatta vele a szörnyű hírt. Bár hétfőn azonnal szabadságot vett ki, megszakította azt, mert munkával próbálta enyhíteni a gyász okozta fájdalmat. Miután a sofőrt többször is kihallgatta a rendőrség, lezárta a nyomozást, és kiadta a temetésre az engedélyt.

– Bármi történt is, Edina volt a kislányom édesanyja. Egy percig sem merült fel bennem, hogy ne közös sírba temettessem Domival. Most már csak annyit szeretnék, hogy mindketten békében pihenjenek – mondta a kamionsofőr, akinek cége átvállalta a temetés költségét.dominika3

Kapcsolódó Cikkek

 • Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő Lászlóról, az Omega billentyűséről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy súlyos beteg. Az orvosok azt állították, hogy áttétes rákja van, a kivizsgálások alkalmával azonban eddig nem találtak semmit.

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?