EUR: 308,46 Ft
CHF: 282,83 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Eva Longoria bugyit villantott – Fotó!

Eva Longoriától nem megszokott, hogy kínos helyzetbe kerül, főleg nem a kinézete miatt. Nos, ez a szokása megtörni látszik, ugyanis a mindig szexi és hibátlan külsejű színésznőt a fotósok egy csillogó babakék bugyiban kapták lencsevégre, ami teljesen átlátszott a fekete nadrágján.

Malibu, CA - Eva Longoria is spotted leaving dinner at Nobu with family. The actress has a little style malfunction as she heads to the valet to pick up her car. She is seen wearing a pair of lace blue underwear under her sheer black bottoms. Longoria tips the valet quickly and jumps into her ride to go home. June 25, 2016, Image: 292376171, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Eva Longoriától váratlan volt ez az öltözködési baki

Kapcsolódó Cikkek

 • Keller András: Számomra is tartogat meglepetéseket az ázsiai turnénk

  Keller András: Számomra is tartogat meglepetéseket az ázsiai turnénk

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

 • Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.

 • Együtt szirtakiztak a sztárok

  Együtt szirtakiztak a sztárok

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.

 • Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.