EUR: 308,94 Ft
CHF: 267,63 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Exei védik a nőveréssel vádolt Johnny Deppet

Volt felesége és élettársa sietett a hollywoodi szupersztár védelmére, miután felesége, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után – Johnny erőszakos viselkedésére hivatkozva – beadta a válókeresetet. A színésznő állítása szerint Depp szinte folyamatosan ivott és drogozott kapcsolatuk alatt és egy ilyen alkalommal egy borospoharat vágott a fejéhez. Depp volt neje, Lori Allison szerint alaptalanok a vádak, amiket Heard állít volt férjéről. Két gyermekének anyja, a francia származású színésznő, Vanessa Paradis pedig egy nyílt levelet fogalmazott meg, melyben  érzékeny és szerető férfinak nevezi A Karib-tenger kalózai sztárját. Minden segítség elkel most Deppnek, mivel házassági szerződés híján akár 200 millió dollárt is leakaszthat róla exe.

May 26, 2016 - File - AMBER HEARD has filed for divorce from JOHNNY DEPP after just 15 months of marriage amid claims his family hated her. The actress, 30, submitted court documents on Monday citing irreconcilable differences and seeking spousal support, triggering a battle over the star's $400 million fortune. Depp, 52, is father to 16-year-old Lily-Rose Depp and 14-year-old Jack Depp. His mom, Betty Sue Palmer, died just three days before Heard signed a petition for divorce Monday. Pictured: Nov. 21, 2015 - Hollywood, California, U.S. - Johnny Depp, Amber Heard attending The Los Angeles Premiere of ''The Danish Girl'' held at the Regency Village Theater in Westwood, California on November21, 2015. 2015, Image: 267265620, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Johnny és Amber

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.