EUR: 307,52 Ft
CHF: 267,04 Ft
2017. október 16., hétfő
Gál

Tech

Felejtsd el az érintő kijelzőt! A Google elhozza a jövőt

A keresőóriás egy újabb nagy dobásra készül. Elhatározta, hogy forradalmasítja az okosórák kezelését, amiről egy videót is megosztott.A felvételt elnézve a felhasználók végleg elfelejthetik a kijelzők tapogatását, ugyanis a készülék minden funkcióját a levegőben hadonászva lehet majd elérni. Túl sokat még nem tudni a Google forradalmian új okosórájáról, ám ha a videón látott fejlesztéseknek csak a fele valósul meg, az fenekestől fogja felforgatni a kütyök piacát. Íme, így működik a Soli, más néven az új személyi radar.

Kapcsolódó Cikkek

 • Célzott vírussal támadják az ATM-eket

  Célzott vírussal támadják az ATM-eket

  Jó néhány éve próbálkoznak a kiberbűnözők, hogy a bankjegykiadó automatákat célzott vírusokkal hajtsák uralmuk alá, és idén tavasszal alkalmas eszköz is került a kezükbe az ATMii vírus „személyében”.

 • Magyar találmány forgathatja fel az okosórapiacot

  Magyar találmány forgathatja fel az okosórapiacot

  Egy felmérés szerint annak a valószínűsége, hogy egy magyar nő vagy férfi 65. életévének betöltése előtt szív- és érrendszeri betegség miatt meghal, lényegesen magasabb, mint az unió régi tagországában élőknél.

 • Csaló vírusirtó alkalmazások veszélyeire figyelmeztet az NMHH

  Csaló vírusirtó alkalmazások veszélyeire figyelmeztet az NMHH

  A csaló vírusirtó emeltdíjas alkalmazások már egyre több előfizetőt érintenek, a hatóság három esetben elrendelte az emeltdíjas telefonszámok felfüggesztését, amelyekkel elkövették a csalásokat – mondta Karl Károly, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hírközlés-felügyeleti főosztályvezetője háttérbeszélgetésen csütörtökön Budapesten.