EUR: 309,50 Ft
CHF: 288,56 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Tech

Felejtsd el az érintő kijelzőt! A Google elhozza a jövőt

42ce4082-dc3c-451c-8310-7421b736a40f

A keresőóriás egy újabb nagy dobásra készül. Elhatározta, hogy forradalmasítja az okosórák kezelését, amiről egy videót is megosztott.A felvételt elnézve a felhasználók végleg elfelejthetik a kijelzők tapogatását, ugyanis a készülék minden funkcióját a levegőben hadonászva lehet majd elérni. Túl sokat még nem tudni a Google forradalmian új okosórájáról, ám ha a videón látott fejlesztéseknek csak a fele valósul meg, az fenekestől fogja felforgatni a kütyök piacát. Íme, így működik a Soli, más néven az új személyi radar.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együttműködő robotok

  Együttműködő robotok

  Egyre több vállalat ismeri fel, hogy hosszú távú érdeke tevékenységének fenntartható végzése. Növekvőben van azon cégek száma, amelyek tudatosan törekednek ökológiai lábnyomuk csökkentésére, a környezet értékeinek védelmére.

 • Beperelték a Twittert!

  Beperelték a Twittert!

  A 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben elkövetett torcselekmények áldozatainak hozzátartozói jogi eljárást kezdeményeztek a Twitter nevű közösségi szolgáltató ellen.

 • Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Még mindig csak kevés internetező alkot hatékony jelszót és használja azt biztonságosan, annak ellenére, hogy majdnem minden ötödik internetező fiókját megpróbálták már feltörni a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat kutatása szerint.