EUR: 308,29 Ft
CHF: 281,55 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Felesége kétségbeesetten próbálta újraéleszteni Aigner Szilárdot

Egyre több részlet derül ki Aigner Szilárd tragikus halálával kapcsolatban. Felesége, Pártai Lucia hosszan próbálta újraéleszteni, végig telefonos kapcsolatban állt a mentőkkel, de már esélye sem volt segíteni. A család nehéz időszakot él át, ám azt már eldöntötték, hogy természethez közeli helyen búcsúznak majd az időjóstól.

Hetvenedik születésnapja után egy nappal, hétfőn hunyt el az ország egyik legismertebb meteorológusa, Aigner Szilárd. Azóta mindenki azt találgatja, mi történhetett. Lánya, Lucia a Lokálnak korábban elmondta, semmi jel nem utalt arra, hogy probléma lenne.
– A születésnapján még minden rendben volt, sosem gondoltam volna, hogy másnap reggel ilyen szörnyűség történik. Az elmúlt időszakban folyamatosan dolgozott, halála napján is munkába akart indulni – mondta a fiatal lány.

Pártai Lucia meteorológus

Pártai Lucia mindent megtett, hogy megmentse férjét

Úgy tudjuk, felesége, Pártai Lucia – aki szintén ismert meteorológus – talált a férjére hétfő reggel. Hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot: rögtön hívta a mentőket, akik telefonon keresztül magyarázták el, hogyan kezdje meg az újraélesztést. Lucia végig betartotta az utasításokat, mindent megtett, de sajnos már nem tudott segíteni. Utólag kiderült, valószínűleg esélye sem volt, hiszen információink szerint amikor megkezdték az újraélesztést, Aigner Szilárd már körülbelül félórája elhunyt.
A család most abban bízik, hogy a boncolás magyarázatot ad a történtekre.

A Lokál megtudta, hogy a család szeretne természethez közeli helyen búcsúzni a meteorológustól, de a részletekről még nem állapodtak meg. Most az a legfontosabb számukra, hogy kiderüljön, mi okozta pontosan a tragédiát.

Aigner Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.