EUR: 309,04 Ft
CHF: 288,76 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Extra

Felesége kétségbeesetten próbálta újraéleszteni Aigner Szilárdot

Egyre több részlet derül ki Aigner Szilárd tragikus halálával kapcsolatban. Felesége, Pártai Lucia hosszan próbálta újraéleszteni, végig telefonos kapcsolatban állt a mentőkkel, de már esélye sem volt segíteni. A család nehéz időszakot él át, ám azt már eldöntötték, hogy természethez közeli helyen búcsúznak majd az időjóstól.

Hetvenedik születésnapja után egy nappal, hétfőn hunyt el az ország egyik legismertebb meteorológusa, Aigner Szilárd. Azóta mindenki azt találgatja, mi történhetett. Lánya, Lucia a Lokálnak korábban elmondta, semmi jel nem utalt arra, hogy probléma lenne.
– A születésnapján még minden rendben volt, sosem gondoltam volna, hogy másnap reggel ilyen szörnyűség történik. Az elmúlt időszakban folyamatosan dolgozott, halála napján is munkába akart indulni – mondta a fiatal lány.

Pártai Lucia meteorológus

Pártai Lucia mindent megtett, hogy megmentse férjét

Úgy tudjuk, felesége, Pártai Lucia – aki szintén ismert meteorológus – talált a férjére hétfő reggel. Hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot: rögtön hívta a mentőket, akik telefonon keresztül magyarázták el, hogyan kezdje meg az újraélesztést. Lucia végig betartotta az utasításokat, mindent megtett, de sajnos már nem tudott segíteni. Utólag kiderült, valószínűleg esélye sem volt, hiszen információink szerint amikor megkezdték az újraélesztést, Aigner Szilárd már körülbelül félórája elhunyt.
A család most abban bízik, hogy a boncolás magyarázatot ad a történtekre.

A Lokál megtudta, hogy a család szeretne természethez közeli helyen búcsúzni a meteorológustól, de a részletekről még nem állapodtak meg. Most az a legfontosabb számukra, hogy kiderüljön, mi okozta pontosan a tragédiát.

Aigner Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Közel 3,3 millió forintot gyűjtött össze az elmúlt két hétben az Aurora zenekar Szilágyi Istvánnak. A rockbanda egy megható üzenetben kérte rajongóit, hogy az együttes pólójának megvásárlásával támogassák a 79 éves bajba jutott színészt.

 • Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Teljesen kilátástalan helyzetbe került Berki Attila, aki hat gyermekével maradt egyedül, amikor ikerterhes feleségét elgázolta egy szabadnapos amerikai katona.

 • Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Szponzorok nélküli motivációs előadást tart Schobert Norbi. A fitneszguru saját zsebébe nyúlva osztja meg tapasztalatait azzal a 2000 szerencsés jelentkezővel, akik az Országos Duci Nap című esemény Facebook-oldalán regisztrálnak.