2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Felesége kétségbeesetten próbálta újraéleszteni Aigner Szilárdot

Egyre több részlet derül ki Aigner Szilárd tragikus halálával kapcsolatban. Felesége, Pártai Lucia hosszan próbálta újraéleszteni, végig telefonos kapcsolatban állt a mentőkkel, de már esélye sem volt segíteni. A család nehéz időszakot él át, ám azt már eldöntötték, hogy természethez közeli helyen búcsúznak majd az időjóstól.

Hetvenedik születésnapja után egy nappal, hétfőn hunyt el az ország egyik legismertebb meteorológusa, Aigner Szilárd. Azóta mindenki azt találgatja, mi történhetett. Lánya, Lucia a Lokálnak korábban elmondta, semmi jel nem utalt arra, hogy probléma lenne.
– A születésnapján még minden rendben volt, sosem gondoltam volna, hogy másnap reggel ilyen szörnyűség történik. Az elmúlt időszakban folyamatosan dolgozott, halála napján is munkába akart indulni – mondta a fiatal lány.


Pártai Lucia meteorológus

Pártai Lucia mindent megtett, hogy megmentse férjét

Úgy tudjuk, felesége, Pártai Lucia – aki szintén ismert meteorológus – talált a férjére hétfő reggel. Hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot: rögtön hívta a mentőket, akik telefonon keresztül magyarázták el, hogyan kezdje meg az újraélesztést. Lucia végig betartotta az utasításokat, mindent megtett, de sajnos már nem tudott segíteni. Utólag kiderült, valószínűleg esélye sem volt, hiszen információink szerint amikor megkezdték az újraélesztést, Aigner Szilárd már körülbelül félórája elhunyt.
A család most abban bízik, hogy a boncolás magyarázatot ad a történtekre.

A Lokál megtudta, hogy a család szeretne természethez közeli helyen búcsúzni a meteorológustól, de a részletekről még nem állapodtak meg. Most az a legfontosabb számukra, hogy kiderüljön, mi okozta pontosan a tragédiát.

Aigner Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.