2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XVIII.kerület

Felkészülés a másodosztályra

Utolsó helyen végzett az NB I 2015/2016-os szezonjában a PLER-Budapest férfi-kézilabdacsapata. Ősztől az NB I/B-ben folytatják a fiúk, új edzővel és szinte teljesen új játékoskerettel.

Pler kézilabdacsapat edzőmeccs PLER-Budapest - Dabasi VSE (Fotó: Máté Krisztián)

Kocsi András csapatkapitányként távozik Lőrincről (Fotó: Máté Krisztián)

– Komoly csalódás. A mai napig a hatása alatt vagyok – mondta Kovács Milán ügyvezető igazgató a Digi Sport Reggeli Start című műsorában arról, hogyan lehet feldolgozni, hogy a PLER-Budapest kiesett az élvonalból, és jövőre a másodosztályban kell folytatnia. – Évek óta benne volt a levegőben a kiesés. Mi voltunk a legkisebb költségvetésű klub már egy ideje. Mi egy fiatalokra és elsősorban magyar játékosokra építő klub vagyunk. Büszkék lehetünk az utánpótlás-nevelő mivoltunkra, szerintünk ez jelenti a magyar kézilabda jövőjét, hogy minél több tehetséget segítsünk az NB I-es rutin megszerzéséhez. A mostani élvonal mezőnyében is van nagyjából 30-35 játékos, aki nálunk kezdte a pályafutását. Hogy mást ne mondjak, Lékai Máté a Veszprémből és Balog Zsolt a Szegedből.


A csapat kerete nagy mértékben átalakul a nyáron, a sok távozó közül az már biztos, hogy Leimeter Csaba Tatabányán, Oláh Tamás Orosházán, Boros Tamás és Bohács Sándor Szentendrén, Kocsi András, Bakos György és Benmiloud Yassine a Ferencvárosban folytatja. Az eddigi vezetőedzőt, Hutvágner Istvánt a Kovács Mihály–Laurencz Szabolcs edzőpáros váltja a kispadon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.