EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,28 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XVIII.kerület

Felkészülés a másodosztályra

Utolsó helyen végzett az NB I 2015/2016-os szezonjában a PLER-Budapest férfi-kézilabdacsapata. Ősztől az NB I/B-ben folytatják a fiúk, új edzővel és szinte teljesen új játékoskerettel.

Pler kézilabdacsapat edzőmeccs PLER-Budapest - Dabasi VSE (Fotó: Máté Krisztián)

Kocsi András csapatkapitányként távozik Lőrincről (Fotó: Máté Krisztián)

– Komoly csalódás. A mai napig a hatása alatt vagyok – mondta Kovács Milán ügyvezető igazgató a Digi Sport Reggeli Start című műsorában arról, hogyan lehet feldolgozni, hogy a PLER-Budapest kiesett az élvonalból, és jövőre a másodosztályban kell folytatnia. – Évek óta benne volt a levegőben a kiesés. Mi voltunk a legkisebb költségvetésű klub már egy ideje. Mi egy fiatalokra és elsősorban magyar játékosokra építő klub vagyunk. Büszkék lehetünk az utánpótlás-nevelő mivoltunkra, szerintünk ez jelenti a magyar kézilabda jövőjét, hogy minél több tehetséget segítsünk az NB I-es rutin megszerzéséhez. A mostani élvonal mezőnyében is van nagyjából 30-35 játékos, aki nálunk kezdte a pályafutását. Hogy mást ne mondjak, Lékai Máté a Veszprémből és Balog Zsolt a Szegedből.

A csapat kerete nagy mértékben átalakul a nyáron, a sok távozó közül az már biztos, hogy Leimeter Csaba Tatabányán, Oláh Tamás Orosházán, Boros Tamás és Bohács Sándor Szentendrén, Kocsi András, Bakos György és Benmiloud Yassine a Ferencvárosban folytatja. Az eddigi vezetőedzőt, Hutvágner Istvánt a Kovács Mihály–Laurencz Szabolcs edzőpáros váltja a kispadon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.