EUR: 310,74 Ft
CHF: 259,52 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XVIII.kerület

Felkészülés a másodosztályra

Utolsó helyen végzett az NB I 2015/2016-os szezonjában a PLER-Budapest férfi-kézilabdacsapata. Ősztől az NB I/B-ben folytatják a fiúk, új edzővel és szinte teljesen új játékoskerettel.

Pler kézilabdacsapat edzőmeccs PLER-Budapest - Dabasi VSE (Fotó: Máté Krisztián)

Kocsi András csapatkapitányként távozik Lőrincről (Fotó: Máté Krisztián)

– Komoly csalódás. A mai napig a hatása alatt vagyok – mondta Kovács Milán ügyvezető igazgató a Digi Sport Reggeli Start című műsorában arról, hogyan lehet feldolgozni, hogy a PLER-Budapest kiesett az élvonalból, és jövőre a másodosztályban kell folytatnia. – Évek óta benne volt a levegőben a kiesés. Mi voltunk a legkisebb költségvetésű klub már egy ideje. Mi egy fiatalokra és elsősorban magyar játékosokra építő klub vagyunk. Büszkék lehetünk az utánpótlás-nevelő mivoltunkra, szerintünk ez jelenti a magyar kézilabda jövőjét, hogy minél több tehetséget segítsünk az NB I-es rutin megszerzéséhez. A mostani élvonal mezőnyében is van nagyjából 30-35 játékos, aki nálunk kezdte a pályafutását. Hogy mást ne mondjak, Lékai Máté a Veszprémből és Balog Zsolt a Szegedből.


A csapat kerete nagy mértékben átalakul a nyáron, a sok távozó közül az már biztos, hogy Leimeter Csaba Tatabányán, Oláh Tamás Orosházán, Boros Tamás és Bohács Sándor Szentendrén, Kocsi András, Bakos György és Benmiloud Yassine a Ferencvárosban folytatja. Az eddigi vezetőedzőt, Hutvágner Istvánt a Kovács Mihály–Laurencz Szabolcs edzőpáros váltja a kispadon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.