EUR: 309,48 Ft
CHF: 266,47 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Felpofozták! Győzikét a bíróság előtt támadták meg

Különös módon zárult le Gáspár Győző pere, amiben a bí­ró­ság jog­erő­sen is jóváhagyta a sztár ke­re­se­tét, így már milliók üthetik a markát.

Győzike öröme mégsem felhőtlen, ugyanis a bíróság épülete előtt jó nagy sallert osztottak ki neki – írja a Ripost.hu.

A híresség azért indított pert 2011-ben, mert egy barátja a neki adott ötmilliós kölcsönből csak hármat adott meg. Érthető, hogy Gáspár Győző elégedetten lépett ki a bíróság épületéből, ahol azonban arcára fagyasztották a mosolyt. Az alperes édesanyja szó nélkül megpofozta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.