2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XI.kerület

Figyeljünk, hol egyirányú a Fehérvári út!

Elkezdődik a dél-budai villamosperonok átépítése a Fehérvári út külső szakaszának egyirányúsításával, Albertfalva utca (Fotó: Keresztesi Balázs)

A buszok is kerülő útvonalon járnak

Egyirányúsították a belváros felé a Fehérvári út külső, a Mezőkövesd út és az Építész utca közötti szakaszát. A várhatóan augusztusig tartó forgalmi változásra a Fonyód utcai és az Albertfalva utcai villamosperon korszerűsítésének előkészítő munkálatai miatt van szükség. A környéken közlekedőknek a BKK a városhatár irányába, a lezárt útszakasz elkerülésére a Kondorosi út vagy az Építész utca igénybevételét ajánlja a Szerémi út–Kitérő út felé. A forgalomkorlátozás miatt módosul a dél-budai végállomása felé közlekedő 114-es, 213-as, 214-es és 973-as busz közlekedése is. A 2016 nyarán és őszén zajló fejlesztés eredményeképpen az Alkotás utcai, a Bartók Béla úti, a Fehérvári úti és a Villányi úti villamosmegállók akadálymentes közösségi közlekedési lehetőséget nyújtanak majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.