EUR: 304,81 Ft
CHF: 268,70 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Folyamatos orvosi felügyelet alatt duettezett Péter Szabó Szilvi

Péter Szabó Szilviről A Nagy Duett közben derült ki, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Szilvinek azonban egy percig sem jutott eszébe kiszállni a műsorból, dacára a várandósság első hónapjaiban felbukkanó rosszulléteknek.

– Amikor elvállaltam A Nagy Duettet, még nem tudtam, hogy terhes vagyok, csak a kezdés előtt derült ki. Abszolút biztonságban éreztem magam a műsor alatt, állandó orvosi felügyelet alatt voltam, és mindent betartottam, amit a doktorom javasolt. Persze picit nehezebben bírtam a terhelést és a reggeli émelygéseket, de úgy érzem, egyáltalán nem akadályozta a várandósságom a közös munkát Petivel, aminek meg is lett a gyümölcse – mesélte a Tv2 duettversenyét Pachmann Péterrel megnyerő Szilvi.

Forrás: TV2/sajtószoba

A győztesek: Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia Forrás: TV2/sajtószoba

Forrás: TV2/sajtószoba

Forrás: TV2/sajtószoba

Forrás: TV2/sajtószoba

Forrás: TV2/sajtószoba

Kapcsolódó Cikkek

  • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

  • Milliárdokat keres testével Statham

    Milliárdokat keres testével Statham

    Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.