2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb XVI.kerület

Folytatódik a felújítás, de nehezebb lesz közlekedni

Június 16-ától indul a Csömöri út felújításának második üteme. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Mátyás király és a Szlovák út közötti rész teljesen elkészült, így ezt megnyitják a forgalom számára, de a János utca és Mátyás király utca közti területet lezárják. A munkálatokat a déli oldalon kezdik, a belváros felé egyirányú lesz a forgalom. A Szlovák út felé közlekedő autósokat a János utcán a Rákosi út felé terelik.

A 31-es és a 131-es buszok a Szent Korona utcán közlekednek majd, az út a Szlovák út felé egyirányú lesz. A Diófa utca után ideiglenes buszmegálló épül. A Mátyás király–Csömöri út csomópontjának építése során a buszok a Szlovák útig mennek a Szent korona utcán, majd a csomópont elkészülte után a Mátyás király utcán visszamennek a Csömöri útra.
A 130-as buszok a József utca–Baross utca útvonalon érik majd el a György utcát. A Baross utca páratlan oldalán megállási tilalom lesz. A Baross utcában a János utca előtt, valamint a György utcában ideiglenes megállókat helyeznek ki.


16ker_buszterkep

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.