EUR: 307,59 Ft
CHF: 281,39 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb III.kerület

Fotózkodtunk a promenádon!

Óriási  fotólenyomatos  építési hálóval takarta el az önkormányzat a Bécsi úton található,  évek óta szerkezetkész állapotú  épületet. A tulajdonossal egyeztetve a felületre régi óbudai házak  kapuit  ábrázoló  fotók  kerültek, melyek városképileg is  meghatározóvá és impozánssá  tették  az  épület  homlokzatát.   Az  Óbudai  promenádon  sétálók a 300 négyzetméteres hátteret kihasználva akár fényképet  is  csinálhatnak  magukról.  Mi   is ezt tettük a Lokál Extra legfrissebb számát olvasva. Az itt  készült fényképeket az Óbuda- Békásmegyer Facebook-oldalra  feltöltve június 26-ig részt vehetünk a „Kapuk a Promenádon”  elnevezésű játékban, ahol a sorsolás útján kiválasztott három  kép  gazdája  ajándékcsomagot   kap.  Részletek  és  a  játékszabályzat a www.obuda.hu oldalon található

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.