2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb III.kerület

Fotózkodtunk a promenádon!

Óriási  fotólenyomatos  építési hálóval takarta el az önkormányzat a Bécsi úton található,  évek óta szerkezetkész állapotú  épületet. A tulajdonossal egyeztetve a felületre régi óbudai házak  kapuit  ábrázoló  fotók  kerültek, melyek városképileg is  meghatározóvá és impozánssá  tették  az  épület  homlokzatát.   Az  Óbudai  promenádon  sétálók a 300 négyzetméteres hátteret kihasználva akár fényképet  is  csinálhatnak  magukról.  Mi   is ezt tettük a Lokál Extra legfrissebb számát olvasva. Az itt  készült fényképeket az Óbuda- Békásmegyer Facebook-oldalra  feltöltve június 26-ig részt vehetünk a „Kapuk a Promenádon”  elnevezésű játékban, ahol a sorsolás útján kiválasztott három  kép  gazdája  ajándékcsomagot   kap.  Részletek  és  a  játékszabályzat a www.obuda.hu oldalon található

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.