EUR: 307,26 Ft
CHF: 286,46 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Sport

Futballkiállítás a Millenárison

A világ legnagyobb futball relikvia gyűjteménye – köztük az Aranycsapat elérhető emlékeivel a Millenárison. 2016.06.21 Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A Millenárisra érkezett az az olasz gyűjtemény, amely a futballtörténelem legkiválóbb játékosait és relikviáit mutatja be mától két hónapon keresztül. A Gooól! című interaktív tárlatot a látogatók egy táblagéppel járhatják végig, amelyen összeállíthatják kedvenceikből az ideális csapatot. A jegyvásárlók között a szervezők kisorsolnak egy magyarválogatott-mezt, de a kiállításon megtekinthető többek között Cristiano Ronaldo és Lionel Messi eredeti meze is, valamint az Aranycsapat játékosainak futballcipői és a FIFA-Világkupa másolata.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Két verség után Chile ellen javíthatunk

  Két verség után Chile ellen javíthatunk

  Rosszul kezdődött a férfi kézilabda vb a magyar válogatottnak, a németek és a horvátok elleni vereség – 27-23, illetve 31-28 – után azonban Chile legyőzése nem okozhat különösebb gondot.

  Gdansk, 2016.

 • Semmi sem épül csak az olimpia miatt

  Semmi sem épül csak az olimpia miatt

  A kormány által tavaly decemberben elfogadott Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Program megvalósulásával a 2024-es olimpiától függetlenül is megépülnek azok a sportlétesítmények, amelyekben a nyári játékok versenyeit is tartanák.

 • Miklós Edit keresztszalag-szakadást szenvedett

  Miklós Edit keresztszalag-szakadást szenvedett

  Miklós Editnek elszakadt a keresztszalagja a jobb térdében, miután vasárnap hatalmasat bukott a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen.