2018. január 24., szerda
Timót

Sport

Futballkiállítás a Millenárison

A világ legnagyobb futball relikvia gyűjteménye – köztük az Aranycsapat elérhető emlékeivel a Millenárison. 2016.06.21 Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A Millenárisra érkezett az az olasz gyűjtemény, amely a futballtörténelem legkiválóbb játékosait és relikviáit mutatja be mától két hónapon keresztül. A Gooól! című interaktív tárlatot a látogatók egy táblagéppel járhatják végig, amelyen összeállíthatják kedvenceikből az ideális csapatot. A jegyvásárlók között a szervezők kisorsolnak egy magyarválogatott-mezt, de a kiállításon megtekinthető többek között Cristiano Ronaldo és Lionel Messi eredeti meze is, valamint az Aranycsapat játékosainak futballcipői és a FIFA-Világkupa másolata.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Serena Williams visszatér

  Serena Williams visszatér

  A februári Fed Kupán tér vissza szülési szabadságáról Serena Williams, az amerikaiak 23-szoros Grand Slam-bajnok teniszsztárja.

 • Babosék döntősök párosban

  Babosék döntősök párosban

  Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott a döntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyében.

 • Babos elődöntőt játszhat párosban

  Babos elődöntőt játszhat párosban

  Melbourne lett a magyar teniszezők kedvenc városa. Babos Tímea női párosban a négy, vegyes párosban pedig a nyolc közé jutott, s persze ott van Fucsovics Márton is, akit Roger Federer állított meg a negyedik körben.

 • Videóbíró segít az oroszországi vb-n

  Videóbíró segít az oroszországi vb-n

  Videóbíró segíti a játékvezetők munkáját a nyári, oroszországi futball-vb-n. Alkalmazása annyira biztos, hogy már a szponzort keresik, akinek az emblémáját a visszajátszásnál lehet majd látni.