EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Gájer Bálint Soroksáron

Gájer Bálint – vagy, ahogy sokan a TV2  műsorából ismerhetik –, a swing hercege,  minden embert táncra perdít zenéjével. Tehetségét nemcsak rajongói éltetik, hanem a  szakma azon díjai is, amelyeket fiatal kora  és karrierje ellenére magának tudhat. Gájer Bálint a mai magyar swing’n’pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. A  Fonogram díjas Group N’ Swing zenekar  frontembereként és önálló előadóként is  olyan sikereket ért el, amelyekről sok is – mert énekes csak álmodni tud. Az Értem  jött a nyár című slágerét például nemcsak  a rádiók játszották egy egész nyáron át,  de egy színházi darab betétdalának is választották. Önálló, egész estés koncertjére  június 3-án 19 órától az Otthon Közösségi  Házban kerül sor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.