EUR: 312,19 Ft
CHF: 261,37 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Gájer Bálint Soroksáron

Gájer Bálint – vagy, ahogy sokan a TV2  műsorából ismerhetik –, a swing hercege,  minden embert táncra perdít zenéjével. Tehetségét nemcsak rajongói éltetik, hanem a  szakma azon díjai is, amelyeket fiatal kora  és karrierje ellenére magának tudhat. Gájer Bálint a mai magyar swing’n’pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. A  Fonogram díjas Group N’ Swing zenekar  frontembereként és önálló előadóként is  olyan sikereket ért el, amelyekről sok is – mert énekes csak álmodni tud. Az Értem  jött a nyár című slágerét például nemcsak  a rádiók játszották egy egész nyáron át,  de egy színházi darab betétdalának is választották. Önálló, egész estés koncertjére  június 3-án 19 órától az Otthon Közösségi  Házban kerül sor.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.