EUR: 308,28 Ft
CHF: 282,72 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Egyéb

Gera elárulta: ez Király Gábor másik nagy kabalája

A magyar válogatott kapusa, Király Gábor mindig szürke mackónadrágban véd. Ez a kabalája védjegyévé vált, de Gera Zoltán elárulta, mi az, ami ezenkívül még szerencsét hoz neki.

„Mindig egy fekete kosárpólót visel a pulóver alatt, amelyen a 13-as szám és egy tigris van. Elképzelhetik, milyen lehet ebben védeni 40 fokban” – magyarázta Gera az ESPN-nek. A focista nagyra tartja a kapust, aki a foci-Eb legidősebb játékosa, de a magyar Tippmixelők is nagyon bíznak a csapatban. Már az első meccsüknél rekordmennyiségű fogadás érkezett: a Szerencsejáték Zrt. 430 millió forintot fizetett ki azoknak a fogadóknak, akik a magyar válogatott sikerére tették fel pénzüket.

Leogang, 2016. május 31. Király Gábor kapus a 2016-os Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott ausztriai edzőtáborában, Leogangban 2016. május 31-én. A labdarúgó-bajnokságot június 10. és július 10. között rendezik Franciaországban. (MTI/EPA/EXPA/Johann Groder)


Király Gábor  (MTI/EPA/EXPA/Johann Groder)

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.