EUR: 313,27 Ft
CHF: 261,59 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Gesztesi Károly nem szakított, de szingli

Nem működött a kapcsolata a nála 24 évvel fiatalabb hölggyel, de egy kicsit sem csalódott. Gesztesi Károly élvezi az életet és a golfnak köszönhetően megtalálta a lelki békéjét is.

best_gesztesi cimlapHárom hónapja írtak először arról, hogy az 53 éves Gesztesi Károly egy nála 24 évvel fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.  Akkor úgy érezték, különleges kapcsolat van közöttük és a kémia is működik. Ez azonban megváltozott. – Az a kapcsolat már nincsen, szép volt, jó volt, elmúlt – mondta a Lokálnak Gesztesi. – Nem mondanám, hogy szakítottam, jobban szeretem úgy megfogalmazni, hogy újra szingli vagyok. Nagyon tisztelem a női nemet, egy ideig adunk egymásnak örömöt, aztán amikor már nem adunk, eltávolodunk. Elengedjük egymást. Mindig addig tart egy kapcsolatom, amíg mindketten őszintén benne tudunk lenni. Senkire nem erőltetek semmit, van, aki két napig az életem része, más hosszabb ideig. Egy azonban biztos: sosem hagyok elvarratlan szálakat. Fáj, ha kimondjuk, hogy vége, de még rosszabb lenne, ha hazugságban élnénk – magyarázta Gesztesi, aki azt is hozzátette, imád szabadon élni és nem akarja, hogy bárki megváltoztassa.


– Néha fogom magam és minden bejelentés nélkül elmegyek valahová. Ez lehet kétnapos lovaglás a

Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Dunakanyarnál, vagy három-négy nap római vakáció. Nem volt még olyan nő, aki ezt megakadályozhatná. Hajnali egykor felkelek és kimegyek a reptérre, intézem a dolgom. Most miért ébresszek fel emiatt bárkit is? Persze tudom, biztos rossz annak, aki itt marad, de szabad ember vagyok és nem fogok magyarázkodni senkinek. Ennek ellenére figyelmes vagyok, fontos nekem az, aki éppen mellettem van. Előfordult az is, hogy kora reggel felébresztettem a párom és megígértem neki, hogy megkóstolhatja a legfinomabb croissant a világon, 5.40-kor indult a gépünk Párizsba – magyarázta Gesztesi, akinek ha a magánélete nem is teljesen, de a lelke rendben van. Ebben nagyon sokat segít a golf és az is, hogy sok időt tölt a gyerekeivel.
– Idén úgy tervezem, hogy nem megyek külföldre nyaralni, inkább az Aquaworldben napozunk, csúszdázunk. Az életem részévé vált a golf is, annyira komolyan veszem, hogy hétköznap Budapestre járok a Golf Academyre, hétvégén pedig a kisoroszi golfpályán ütöm a labdát. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy idővel versenyeken is induljak – magyarázta a színész.


Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.