2017. november 30., csütörtök
András, Andor

Extra

Gianni templomi esküvore készül

Gianni Annonitól és Debreczeni Zitától úton-útfélen azt kérdezi mindenki, mikor mondják ki végre a boldogító igent. A pontos dátumot a sztárséf ugyan még nem árulta el, néhány intimebb titokba azonban beavatta a Lokált a nagy nappal kapcsolatban. – Ha esküvőre kerül a sor, egyetlen feltételem van: ez pedig a templomi szertartás. Számomra nagyon fontos a hit, és ha valaki úgy szereti a másikat, mint én Zitát, akkor azt Isten színe előtt is meg kell pecsételni. Tudom, hogy mások számára ez csak egy papír, de nekem sokat jelent. A szervezés többi részét majd Zitára hagyom, a férfiaknak ebbe úgyis sokkal kevesebb beleszólásuk van – nevetett Gianni.

Fotó: instagram

Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkoholproblémákkal küszködik Vilmos herceg

    Alkoholproblémákkal küszködik Vilmos herceg

    Részegen fotózták Vilmos herceget a minap Londonban. Az angol trónörökös állítólag egyre nehezebben viseli a felesége, Katalin hercegné várandóssága körüli fokozott médiafigyelmet, ezért egyre többször néz a pohár fenekére.

  • Szellemként tért vissza Stadler József

    Szellemként tért vissza Stadler József

    A stadion fölött bolyong Stadler József szelleme – állítják az akasztóiak. A múlt hét végi gyertyagyújtáson többen is felismerni vélték az egykori juhászból lett milliárdost, amint épp rámutat a kihalt építményre.