EUR: 307,97 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Gregor Berni: Felelőtlenség lenne már gyereket vállalnom!

Fülig szerelmes, kifizette az autóhitelét és végre az alakja is olyan, amilyet szeretett volna – Gregor Bernadett 44 évesen végre megtalálta a lelki és a testi egyensúlyt az életében.

– Hosszú idő után végre elégedett vagyok az életemmel, nem cserélnék senkivel, még a huszonéves önmagammal sem – kezdte a Lokálnak szánt mondatait Gregor Berni, akiről nemrég vérforraló bikinis képek készültek. Látszik, hogy újra önbizalommal teli nő, hisz végre olyan alakja van, amilyet mindig is szeretett volna. Egy gyógynövénynek köszönhetően megszabadult pár kilótól, de Berni szerint nem csupán emiatt van bombaformában.
– A gyógynövény tényleg hatásos, de szerencsére jó géneket is örököltem az édesanyámtól. Szült három gyereket, és hiába teltek az évek, ő egyáltalán nem volt ráncos. Most tényleg jól érzem magam a bőrömben, de nem volt ez mindig így. A nők néha elmebeteg dolgokat követnek el, csak hogy fiatalok és vékonyak legyenek. Régebben előfordult, hogy három hétig csak almát ettem és vizet ittam, egyszer rosszul is lettem. Ma már tudom persze, hogy nagy baromság volt. Negyvennégy évesen valahogy elfelejti az ember a korábbi félelmeit, már nem foglalkoztatnak olyan dolgok, mint korábban. Például hogy elég jó színésznő vagy jó nő vagyok-e! Nem gondolkozom már ilyesmin – magyarázta Berni, aki sosem tagadta, hogy mindig is visszahúzódó és önbizalom-hiányos volt. Ez azonban kezd megváltozni.
– Az igazi harmóniához az kell, hogy egyszerre több dolog stimmeljen: a magánélet mellett fontos, hogy az egzisztenciális problémák is megoldódjanak. Végre megszabadultam az autóhitelemtől, ami több évig húzódott, hisz el is lopták a kocsit. A lakáshitelem még megvan, de szerencsére egyelőre nem kell aggódnom, hogy esetleg nem tudom fizetni – tette hozzá Berni, aki leginkább annak örül, hogy színész férje, Szarvas Attila mellett megtalálta a boldogságot.

gregor es2 szarvas

– Kiböjtöltem a rossz időszakot és végre boldog vagyok! Azt gondolom, ehhez az kellett, hogy bizonyos időt egyedül legyek a gyerekeimmel. Nagyon jót tett lelkileg az az időszak. Fontos volt, hogy elmélyüljek magamban. Ne azért legyen párkapcsolatom, hogy ne legyek egyedül. Attilával valahogy minden más! Most egész nyáron egy közös, kétszemélyes darabbal járjuk az országot, de egyáltalán nem megyünk egymás agyára. Szeretünk együtt lenni. Most pár hónapra leköltöztünk Bálványosra, és amikor épp nem dolgozunk, élvezzük a napsütést. Nemrég írtak arról is, hogy egy babával is bővülhet a családunk. Én azonban azt gondolom, hogy 44 évesen felelőtlenség lenne bevállalni egy kicsit, arról már nem is beszélve, hogy végre nagyok a gyerekek. Most lesz igazán időnk arra, hogy Attilával egymással legyünk!

gregor es szarvas3

Berni férjével, Attilával

gregor es szarvas

Minden percet együtt töltenek

gregor2

Végre olyan alakja van, amit mindig is szeretett volna

gregor3

Senki nem mondaná meg, hogy 44 éves

gregor

Kapcsolódó Cikkek

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.