EUR: 308,20 Ft
CHF: 281,56 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Belföld

Gyilkosság! Ő ölte meg a kecskeméti nőt – videó!

Meggyilkolták azt a 37 éves kecskeméti nőt, akinek a holttestét kedden este találták meg az otthonában. Szerda reggel a rendőrök előállítottak egy 28 éves férfit, akinek beismerte a gyilkosságot.

B. Gábort őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

A Baol.hu információja szerint az asszony prostituáltként dolgozott, és a fiatalember az egyik kuncsaftja volt.

Információink szerint szexmunkásként dolgozhatott az a 37 éves nő, akit kedden öltek meg Kecskeméten, saját otthonában – írja a lap. A nő albérlőként élt a belvárosi lakásban, úgy tudjuk, ott fogadta a vendégeit is. Ezeket az információkat az áldozat közvetlen hozzátartozója cáfolja – olvasható a Baol.hu oldalán.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Köpönyegforgató a Momentum alelnöke

  Köpönyegforgató a Momentum alelnöke

  Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Most induló sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

 • MSZP–DK összefogás Rolex Laciért

  MSZP–DK összefogás Rolex Laciért

  Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő Nógrádi Tiborral, a Fidesz helyi elnökével közösen vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményezett a szocialista városvezető ellen.

 • Soros tönkretenné Magyarországot

  Soros tönkretenné Magyarországot

  Meggyőződésem, Sorosnak az a terve, hogy zavargásokat generáljon, destabilizálja a politikai helyzetet nemcsak Magyarországon, hanem idővel egész Európában.