EUR: 310,11 Ft
CHF: 289,44 Ft
2017. március 27., hétfő
Hajnalka

Belföld

Gyilkosság! Ő ölte meg a kecskeméti nőt – videó!

Meggyilkolták azt a 37 éves kecskeméti nőt, akinek a holttestét kedden este találták meg az otthonában. Szerda reggel a rendőrök előállítottak egy 28 éves férfit, akinek beismerte a gyilkosságot.

B. Gábort őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

A Baol.hu információja szerint az asszony prostituáltként dolgozott, és a fiatalember az egyik kuncsaftja volt.

Információink szerint szexmunkásként dolgozhatott az a 37 éves nő, akit kedden öltek meg Kecskeméten, saját otthonában – írja a lap. A nő albérlőként élt a belvárosi lakásban, úgy tudjuk, ott fogadta a vendégeit is. Ezeket az információkat az áldozat közvetlen hozzátartozója cáfolja – olvasható a Baol.hu oldalán.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 23 millióra büntették az Orangewayst

  23 millióra büntették az Orangewayst

  Több mint 23 millió forintos bírságot szabott ki az elmúlt két évben a hatóság az OrangeWays márkanév alatt szolgáltatást nyújtó társaságokra.

 • Tovább bővíti szolgáltatásait a MOL

  Tovább bővíti szolgáltatásait a MOL

  Közép-Kelet-Európában elsőként a MOL vezeti be töltőállomásainál az úgynevezett „drive-through” szolgáltatást, vagyis a közeljövőben egyre több MOL-kúton áthajtva lehet majd kávét, szendvicset, üdítőt vásárolni.

 • Jobbikos képviselő lesz Simicska fia?

  Jobbikos képviselő lesz Simicska fia?

  Kibújt a szög a zsákból: a Ripost úgy tudja, hogy Simicska Lajos fia, Simicska Ádám politikai karrierjének megindításáról, vagyis a Jobbik országos listájára kerüléséről tárgyalt pénteken, zárt ülésen a párt elnöksége.