EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Sport

Svájc legyűrte Albániát

Lens, 2016. június 11.
A svájci Ricardo Rodríguez (j) és az albán Odise Roshi a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportja első fordulójának Albánia - Svájc mérkőzésén a Bollaert-Delelis stadionban, a franciaországi Lens-ban 2016. június 11-én, az Eb második napján. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)

A svájci válogatott 1-0-ra legyőzte az albán csapatot Lensban, a labdarúgó Európa-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén.

A szombati lensi összecsapáson a svájciak fejesgóllal már az 5. percben vezetést szereztek az Eb-újonc albánokkal szemben egy kapushibát követően. Ráadásul az is a kezükre játszott, hogy az ellenfél csapatkapitányát, Lorik Canát – mivel szándékosan kézzel ütött bele a labdába egy svájci gólhelyzetnél – a 37. percben kiállították. Az albánoknak alig akadt helyzetük, vagy ha mégis, azt elhibázták, ahogy a svájciak is elpackázták további lehetőségeiket, de az egy gól így is elegendőnek bizonyult a győzelemhez.

A négyesnek – egyben az Eb-nek – a magyar Kassai Viktor vezette péntek esti nyitómeccsén Franciaország 2-1-re megverte Romániát a párizsi Stade de France-ban.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek