EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb

Győztek az angolok

Az angol válogatott 2-1-re legyőzte a walesi csapatot a B csoport csütörtök délutáni második fordulós mérkőzésén Lensban.

Lens, 2016. június 16. Az angol Jamie Vardy (b2) gólt lő a walesi Wayne Hennessey (j3) kapujába a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportja második fordulójában játszott Anglia-Wales mérkőzésen a lensi Bollaert-Delelis stadionban 2016. június 16-án. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)


Az angol Jamie Vardy  gólt lő a walesi Wayne Hennessey kapujába Fotó: MTI/EPA/Laurent Dubrule

 

A 42. percben a Real Madrid támadója, Bale szabadrúgásból szerzett vezetést Walesnek. Térfélcsere után a csereként beállt Vardy egyenlített, majd a 91. percben a szintén szünetben pályára küldött Sturridge megszerezte a győztes gólt.

A B csoportban Anglia 4 ponttal az élre ugrott, megelőzve az egyaránt 3 pontos Walest és Szlovákiát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.