EUR: 307,59 Ft
CHF: 281,39 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Életmód

Ha többen szeretik egymást, nagyobb az élvezet?

, Image: 4937643, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, BE&W

(fotók: profimedia)

Sorozatunkban a szextabuk nyomába eredünk. Először a párcserés támadást, az édes hármast és az extrém szvingerezést vesszük górcső alá. Mielőtt azonban kinyitjuk a szexaktákat, nem árt tisztában lenni azzal, hogy ami a fantázia világában tökéletesen működik, és felvéstük az erotikus bakancslistánkra, az a valóságban totális csőddel is végződhet.

Párcserés támadás

Ugye, az nem megcsalás, ha a másik tud róla? És az, ha együtt csináljuk, de mással? Vannak, akik úgy próbálják felfrissíteni szexuális életüket, hogy megbeszélik a párcserét. A rutinos csereberélők szerint azt összekevert négyes akkor működik, ha nem a legjobb barátok gabalyodnak egymásba, hiszen nem érdemes a barátságot veszélybe sodorni a szexuális csemegéért cserébe.

foursome having dinner outdoors, Image: 159745738, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

Az összekevert négyes helyzet akkor igazán működőképes, ha nem a legjobb barátok gabalyodnak egymásba

Women's hands on a muscular male torso, Image: 7440540, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Uppa creative

Nincs nagyobb bizonyítéka a szexuális teljesítménynek egy alfahím számára, mint az, ha két nőt is ki tud elégíteni

Édes hármas

Az édes hármas – ha csak a fantázia szintjén is – a legtöbb férfi fejében megfordul. A két nő, egy pasi felállás a legcsábítóbb gondolat, hiszen nincs nagyobb bizonyítéka a szexuális teljesítménynek egy alfahím számára, mint az, ha két nőt is ki tud elégíteni. Ráadásul ezt a fajta együttlétet átszövi valami különös romantika is, de csak akkor vágjunk bele, ha mind a három fél készen áll rá.

SUMMER HOLIDAY VACATION LOCATION EXTREME XZTREME SPORTS SPORTY QUICK FAST ACTION ACHIEVEMENT POWER FRAT GAY MEN WEIRD STRANGE QWIRKY BIZARRE HEDONISM RITUAL LESBIAN ORGY SEX, Image: 3174302, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

A szvingerek szeretik a beöltözős bulikat

Extrém szvinger

A szvingerek rutinos párok, akik közösen vágnak bele a kalandba. A klubok többnyire párokat és szingli nőket látnak szívesen, a magányosan érkező férfiaknak emelt árú a részvétel. Egyetlen szabály van, amit mindenkinek be kell tartania: a nem azt jelenti, hogy nem. Semmi esetre sem talán vagy flörtölő igen. Itt nem feltétlenül történik párcsere, van, akit a környezet izgat, de a csoportos szex vagy a titkos vágyak valóra váltása is lehetséges. – Vannak úgynevezett ruhás napok, amikor az ember csak körülnéz – magyarázta Éva, aki kedvesével együtt régi szvinger. – Egyébként mi a páros napokon megyünk, ilyenkor értelemszerűen csak párok jönnek. A legjobb buli a tematikus partikon van, amikor például egy adott kor jelmezeibe öltözünk. Ehhez az extrém erotikához, amit mi űzünk, nemcsak hatalmas bizalom, de alapos önismeret is kell. Akik csak azért vágnak bele, mert unalmassá vált a párkapcsolatuk, azoknak borítékolom a csalódást.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

 • Forró téma a nyári szabadság

  Forró téma a nyári szabadság

  Minden évben minimum két hét folyamatos pihenésre lenne szükség ahhoz, hogy a hétköznapi mókuskerékből kiszálljunk, és így feltöltődjünk.

 • Egyre népszerűbb a netes bankolás

  Egyre népszerűbb a netes bankolás

  Bár a bankfiókok továbbra is fontos szerepet töltenek be az ügyek intézésében, egyre többen használnak hazánkban internetbankot és mobilalkalmazást.

 • A tetőn spórolhatunk a legtöbbet

  A tetőn spórolhatunk a legtöbbet

  Csak minden hatodik magánépíttető gondolkozik energiahatékony és korszerű tetőben, holott építkezés vagy felújítás során 71 százalék számára az egyik legfontosabb szempont a jó hőszigetelés kialakítása.