EUR: 308,66 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Halálos fenyegetést kaptak Bódi Gusztiék

Egy ismeretlen nő fenyegette meg Bódi Gusztit a hivatalos közösségi oldalán. A mulatós meg is osztotta a kegyetlen üzenetet követőivel, remélve, hogy ezzel elijeszti az illetőt. Mint kiderült, nem ez volt az első eset, hogy ugyanez a zaklató a romaságot gyalázó üzenetekkel bombázott embereket.  

TV2 Frizbi című műsorának felvételén.

TV2 Frizbi című műsorának felvételén.

– Rohadt cigányok, halál rátok – írta a profilképe alapján felismerhetetlen kommentelő. A gyűlölködő idegen Bódi kiírása alapján vagy letiltotta zenészt, vagy megszüntette közösségi oldalát, miután rá akart kérdezni, miért küld nekik gyalázkodó, fenyegető üzeneteket. A nő eltűnése azonban nem akadályozta meg Gusztit abban, hogy megossza a nyilvánossággal az ellene elkövetett arcátlan támadást.

– Se szó, se beszéd. Egyszerűen jön egy ilyen üzenet. Én ezt nem értem. Hogy lehet az, ha valakit sohasem bántottál, sőt azt sem tudom, ki ő, és ilyet le tud írni. Vajon miért tette? Kerestem a Facebook-oldalát, gondoltam, megkérdezem, hogy mi baja van velünk, de nem találom – írta Guszti.

Guszti feleségét, Margót nagyon felzaklatta az eset, és már feljelentést is fontolgatott az ügyben, ám a zaklató eltűnése miatt meggondolta magát.

– Többen jelezték nekünk, hogy ez a nő több romát zaklat és hasonló üzeneteket küldözget. Gondolkoztunk rajta, hogy tegyünk valamit ellene, de az ismerőseink mondták, hogy nem érdemes, mert egy ilyen üzenet után mindig eltűnik. Nem szokott zavarni, ha a munkánkat szidják, nem tetszhet mindenkinek. De amikor cigányoznak, az engem is és Gusztit is rettenetesen felzaklat. Senkit nem lenne szabad a származása miatt bántani, és remélem, a jövőben egyre kevesebb ilyen fog történni a világban – mondta a Lokálnak Margó.

bodi_fenyegetes

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.