2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Halálos fenyegetést kaptak Bódi Gusztiék

Egy ismeretlen nő fenyegette meg Bódi Gusztit a hivatalos közösségi oldalán. A mulatós meg is osztotta a kegyetlen üzenetet követőivel, remélve, hogy ezzel elijeszti az illetőt. Mint kiderült, nem ez volt az első eset, hogy ugyanez a zaklató a romaságot gyalázó üzenetekkel bombázott embereket.  

TV2 Frizbi című műsorának felvételén.

TV2 Frizbi című műsorának felvételén.

– Rohadt cigányok, halál rátok – írta a profilképe alapján felismerhetetlen kommentelő. A gyűlölködő idegen Bódi kiírása alapján vagy letiltotta zenészt, vagy megszüntette közösségi oldalát, miután rá akart kérdezni, miért küld nekik gyalázkodó, fenyegető üzeneteket. A nő eltűnése azonban nem akadályozta meg Gusztit abban, hogy megossza a nyilvánossággal az ellene elkövetett arcátlan támadást.


– Se szó, se beszéd. Egyszerűen jön egy ilyen üzenet. Én ezt nem értem. Hogy lehet az, ha valakit sohasem bántottál, sőt azt sem tudom, ki ő, és ilyet le tud írni. Vajon miért tette? Kerestem a Facebook-oldalát, gondoltam, megkérdezem, hogy mi baja van velünk, de nem találom – írta Guszti.

Guszti feleségét, Margót nagyon felzaklatta az eset, és már feljelentést is fontolgatott az ügyben, ám a zaklató eltűnése miatt meggondolta magát.


– Többen jelezték nekünk, hogy ez a nő több romát zaklat és hasonló üzeneteket küldözget. Gondolkoztunk rajta, hogy tegyünk valamit ellene, de az ismerőseink mondták, hogy nem érdemes, mert egy ilyen üzenet után mindig eltűnik. Nem szokott zavarni, ha a munkánkat szidják, nem tetszhet mindenkinek. De amikor cigányoznak, az engem is és Gusztit is rettenetesen felzaklat. Senkit nem lenne szabad a származása miatt bántani, és remélem, a jövőben egyre kevesebb ilyen fog történni a világban – mondta a Lokálnak Margó.

bodi_fenyegetes

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.