EUR: 309,04 Ft
CHF: 288,76 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Aktuális XIV.kerület

Halálra késeltek egy férfit Zuglóban

Szerdán reggel egy idős férfi holttestére bukkantak Zuglóban, az Ikea mögötti parkos részen. Az áldozatot hasba szúrták, aki a helyszínen életét veszítette.

A helyszínelés idejére a tetthelyet kordonokkal vonták körbe, a rendőrség megkezdte az adatgyűjtést. A police.hu információi szerint 7 óra 46 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XIV. kerületében, a Kerepesi úton egy holttestet találtak. A gyilkosság körülményeiről csak később várhatóak további részletek.

Az idős férfi halálával kapcsolatban a rendőrség az idegenkezűséget kizárta, így a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez igazából szerelem! – Videó!

  Ez igazából szerelem! – Videó!

  Élete legszörnyűbb napján találkozott a nagy szerelemmel Melissa Dohme. Történt ugyanis, hogy előző párja egy dühkitörés során 32-szer megszúrta egy késsel a fiatal asszonyt.

 • Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Veszélyes emberekkel szervezett üzleti találkozóra kísérte el feltételezett bűntársát, ezért van most házi őrizetben – állította lapunknak Tasnádi Péter, akit a múlt héten fogtak el a zsaruk.

 • Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  A rendőrség kiszállása vetett véget annak a csetepaténak, amely még múlt szombaton történt Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Az MSZP által támogatott Dopeman aktivistái tűztek össze a liberálisok jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájával, Erőss Gáborral.