EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 22., vasárnap
Előd

Sport

Hasít az M4, az m4sport.hu, és az M4 mobilapp

Áttekintve az M4Sport televíziós nézettségi, az online m4sport.hu, valamint az M4 mobilapp forgalmi adatait, bátran kijelenthető: az M4Sport nézettsége az EB első három napján kiemelkedő volt, piacvezetővé vált, a közmédia m4sport.hu portálja pedig újabb szintet lépve beiratkozott a leglátogatottabb magyar sportportálok közé. Ugyanígy jól teljesít az M4Sport mobilapplikációja is, amit több ezren töltöttek le eddig, és ahol exkluzív másodképernyős tartalmak várják az app felhasználóit.

Az EB első három napjának átlagában az M4 Sport piacvezetővé vált

Az EB első három napjának átlagában az M4 Sport piacvezetővé vált. Pénteken, amikor még csak egy meccs volt, még mindkét nagy csatorna megelőzte, de a szombati és vasárnapi eredmények olyan jól alakultak, hogy a három nap átlaga az M4 Sport felé billentette a mérleg nyelvét.

A 18-49 korosztályban a mérkőzések magasabb közönségarányt értek el, mint a teljes (vagy akár a felnőtt) népesség körében, így az első három nap átlagában az M4 Sport ebben a célcsoportban is vezető csatorna lett.

A férfiak körében már a pénteken sugárzott egy meccs is elég volt ahhoz, hogy az M4 Sport csatorna legyen a legnézettebb nemcsak szombaton és vasárnap, hanem már pénteken is.

Az M4Sport androidos verziója itt érhető el:

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.appsters.m4

Az M4Sport iOS verziója itt érhető el:

https://itunes.apple.com/hu/app/m4-sport/id1108813103

Az M4Sport Windows phonera fejlesztett változata az alábbi linken érhető el:

https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/m4-sport/9nblggh4v373

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.