2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Sport

Hasít az M4, az m4sport.hu, és az M4 mobilapp

Áttekintve az M4Sport televíziós nézettségi, az online m4sport.hu, valamint az M4 mobilapp forgalmi adatait, bátran kijelenthető: az M4Sport nézettsége az EB első három napján kiemelkedő volt, piacvezetővé vált, a közmédia m4sport.hu portálja pedig újabb szintet lépve beiratkozott a leglátogatottabb magyar sportportálok közé. Ugyanígy jól teljesít az M4Sport mobilapplikációja is, amit több ezren töltöttek le eddig, és ahol exkluzív másodképernyős tartalmak várják az app felhasználóit.

Az EB első három napjának átlagában az M4 Sport piacvezetővé vált


Az EB első három napjának átlagában az M4 Sport piacvezetővé vált. Pénteken, amikor még csak egy meccs volt, még mindkét nagy csatorna megelőzte, de a szombati és vasárnapi eredmények olyan jól alakultak, hogy a három nap átlaga az M4 Sport felé billentette a mérleg nyelvét.

A 18-49 korosztályban a mérkőzések magasabb közönségarányt értek el, mint a teljes (vagy akár a felnőtt) népesség körében, így az első három nap átlagában az M4 Sport ebben a célcsoportban is vezető csatorna lett.

A férfiak körében már a pénteken sugárzott egy meccs is elég volt ahhoz, hogy az M4 Sport csatorna legyen a legnézettebb nemcsak szombaton és vasárnap, hanem már pénteken is.

Az M4Sport androidos verziója itt érhető el:

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.appsters.m4

Az M4Sport iOS verziója itt érhető el:

https://itunes.apple.com/hu/app/m4-sport/id1108813103

Az M4Sport Windows phonera fejlesztett változata az alábbi linken érhető el:

https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/m4-sport/9nblggh4v373

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Valverde az egekig magasztalja Messit

  Valverde az egekig magasztalja Messit

  Mint tudjuk az FC Barcelona 5-0-ra legyőzte a Betis csapatát a hétvégén, a meccs után pedig a katalánok edzője, Ernesto Valverde mondott a szép szavakat Lionel Messire.

 • Leekens: Nem az eredmény lesz a legfontosabb

  Leekens: Nem az eredmény lesz a legfontosabb

  Hazai pályán mutatkozhat be Georges Leekens szövetségi kapitány, ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott Kazahsztánnal és Skóciával játszik felkészülési mérkőzést márciusban.

 • Iványi Károly, a váci aranykor elnöke: A 94-es bajnokcsapattal most is maradandót tudnánk alkotni!

  Iványi Károly, a váci aranykor elnöke: A 94-es bajnokcsapattal most is maradandót tudnánk alkotni!

  Bár semmilyen sportszakmai múlttal nem rendelkezett, a váci futball aranykora fűződik Iványi Károly nevéhez. Az egykori váci elnök a magyar futballal foglalkozó mifocink.com új riportsorozatában  beszélt arról, hogyan alakult ki a váci aranycsapat, mennyiből csináltak bajnokcsapatot, mennyit kerestek a játékosok, hogyan élte meg, hogy tíz sikeres év után lényegében puccsal leváltották, mit érzett, amikor utána mindenféle szerencselovagok tönkretették azt, amit ő és kollégái  megpróbáltak  felépíteni.