EUR: 307,06 Ft
CHF: 286,25 Ft
2017. január 17., kedd
Antal, Antónia

Belföld

Hat kerületben lesz forgalomkorlátozás a Red Bull Air Race miatt júliusban

Budapest, 2015. július 5.
A győztes osztrák Hannes Arch repül a Duna felett a Red Bull Air Race Master Class kategóriájának döntőjében Budapesten 2015. július 5-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Hat fővárosi kerületben is ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be a Red Bull Air Race repülőverseny rendezvényei miatt júliusban – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

A közlemény szerint péntektől július 24-éig időszakosan rengeteg útvonalat lezárnak, valamint sok helyen tilos lesz megállni.

A változások a főváros I., II., V., IX., XI. és XIII. kerületében lépnek életbe. Érintik egyebek mellett a Bem rakpart, a budai alsó rakpart, a Széchenyi István tér, a Jászai Mari tér, a Széchenyi rakpart, a pesti alsó rakpart, valamint a Szent István park környékének közlekedését is.

Július 14-17. között hosszabb-rövidebb időre minden nap lezárják majd a Lánchidat, még a gyalogos forgalom elől is – írták a közleményben, amely teljes terjedelmében a http://police.hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorlatozas-a-legi-parade címen olvasható.

Kapcsolódó Cikkek