EUR: 311,41 Ft
CHF: 259,93 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb XIX.kerület

Hatalmas buli volt a Templom téren

Kispest 145. születésnapján, az idei városünnepen egész nap megállás nélkül zajlottak az események. Már reggel városnéző buszról fújt ébresztőt az Obsitos Fúvószenekar, majd egymást követték a koncertek: Rutkai Bori, a Fourtissimo, Kocsis Tibor, Dolhai Attila, Szekeres Adrien, Pál Dénes, Péter Szabó Szilvia, Gáspár Laci, valamint a Supernem tagjai adták egymásnak a mikrofont, az est fénypontja pedig az Ottawan és a Sunny Dance Band fellépése volt.

A Templom téren egyébként minden a közlekedésről szólt, egy 1965-ös Ikarus buszba is beszállhattak az érdeklődök, megcsodálhatták a nyolcéves Bardócz Milán versenyautóját, kereket cserélhettek, helikoptert vezethettek szimulátoron, mezőgazdasági traktorokat vehettek szemügyre, kerékpárcsodákat láthattak a kiállításon és minijárművekre is felülhettek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.