2018. április 24., kedd
György

Egyéb

Hitted volna? A szundi gomb tönkre vághatja az egész napodat!

Biztosan mindenkinek ismerős az az érzés, amikor a kora reggeli órákban eszeveszett csipogásban vagy szirénázásban tör ki a vekker. Igen, ez az előző éjszaka beállított ébresztésnek köszönhető.  Amikor hirtelen bekapcsol, a mély alvásból sokan csak igen nehezen hangolódnak rá az ébredésre. Jól esik a tudat, hogy van egy szundi gomb, amivel nyerhetünk még legalább 5-8 percet. Nos, ez abban a pillanatban jól eshet, ám ez a fajta kelés könnyen hazavághatja az egész napod. Kipihentebb nem leszel, hiszen bizonyított tény, hogy a töredezett, darabos alvás nem annyira pihentető és egészséges, mint az egybefüggő.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.