EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb

Hitted volna? A szundi gomb tönkre vághatja az egész napodat!

Biztosan mindenkinek ismerős az az érzés, amikor a kora reggeli órákban eszeveszett csipogásban vagy szirénázásban tör ki a vekker. Igen, ez az előző éjszaka beállított ébresztésnek köszönhető.  Amikor hirtelen bekapcsol, a mély alvásból sokan csak igen nehezen hangolódnak rá az ébredésre. Jól esik a tudat, hogy van egy szundi gomb, amivel nyerhetünk még legalább 5-8 percet. Nos, ez abban a pillanatban jól eshet, ám ez a fajta kelés könnyen hazavághatja az egész napod. Kipihentebb nem leszel, hiszen bizonyított tény, hogy a töredezett, darabos alvás nem annyira pihentető és egészséges, mint az egybefüggő.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.