EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Sport

Ibizán izzad Xabi Alonso

Úgy látszik, a spanyol Xabi Alonso egyáltalán nem bánta meg, hogy visszalépett a válogatottságtól, hiszen épp egy álomnyaraláson vesz részt Ibizán feleségével, gyerekeivel és focista barátaival, miközben honfitársai az Eb-­n vitézkednek.

A Bayern München középpályását, aki 116-­szor öltötte magára a válogatott mezét (utoljára 2014­-ben), a családján kívül elkísérte még Alvaro Arbeola, José Callejon és Roberto Soldado is, akik szintén nem kerültek be az Eb-re utazó keretbe.

Soccerplayer Xabi Alonso and wife Nagore Aramburu with sons on holidays in Ibiza, on Sunday 19th June, 2016., Image: 291750901, License: Rights-managed, Restrictions: May not be licensed in Portugal. May not be licensed in Spain., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Gtres Online

Xabi Alonso remekül érzi magát foci nélkül Ibizán (Fotó: Profimedia)

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.