EUR: 307,18 Ft
CHF: 281,71 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Sport

Ibizán izzad Xabi Alonso

Úgy látszik, a spanyol Xabi Alonso egyáltalán nem bánta meg, hogy visszalépett a válogatottságtól, hiszen épp egy álomnyaraláson vesz részt Ibizán feleségével, gyerekeivel és focista barátaival, miközben honfitársai az Eb-­n vitézkednek.

A Bayern München középpályását, aki 116-­szor öltötte magára a válogatott mezét (utoljára 2014­-ben), a családján kívül elkísérte még Alvaro Arbeola, José Callejon és Roberto Soldado is, akik szintén nem kerültek be az Eb-re utazó keretbe.

Soccerplayer Xabi Alonso and wife Nagore Aramburu with sons on holidays in Ibiza, on Sunday 19th June, 2016., Image: 291750901, License: Rights-managed, Restrictions: May not be licensed in Portugal. May not be licensed in Spain., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Gtres Online

Xabi Alonso remekül érzi magát foci nélkül Ibizán (Fotó: Profimedia)

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyolcvan felett is az Eb-n szúrnak

  Nyolcvan felett is az Eb-n szúrnak

  Korosabb vívókkal utazik a Chiavariban kezdődő veterán, azaz senior vívó Eb-re a magyar csapat. Az olaszországi tornán pástra lép a korábbi olimpiai bajnok tőröző, a 81 éves Sákovicsné Dömölky Lídia és a világ legidősebb – aktív – vívója, Boros Péter.

 • Rekordpénzt kap a lábára

  Rekordpénzt kap a lábára

  Minden idők legnagyobb pénzét vágja zsebre Odell Beckham Jr., az NFL-ben szereplő New York Giants elkapója, akinek a Nike a liga történetének legdrágább cipőszerződését adja meg.

 • Szép volt, fiúk!

  Szép volt, fiúk!

  Minden labdarúgást szerető ember nehezen viseli, ha nagy nevek döntenek úgy, hogy többet nem lépnek pályára profiként.