EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Belföld

Ideért! Mennydörgéssel, villámlással érkezik a vihar

Az ország Észak-keleti részén már leszakadt az ég. Csak pár napig élvezhettük a napsütést, csütörtök délután már egyre több helyen borul be az ég. Záporok, zivatarok kísérik a lehűlést.

Pénteken több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, valamint a szél is felélénkül majd. Kissé mérséklődik a nappali felmelegedés, a maximum-hőmérséklet 21 és 26 fok között alakulhat – írja az Időkép.hu.

radar

A radarképen jól látható, hogy az Észak-keleti részen már több vihargóc is kialakult Fotó: Met.hu

Szombat délutánig csak néhol, majd délutántól eleinte a Dunántúlon, estétől már máshol is többfelé várható eső, zápor, zivatar, és a szél is többfelé feltámad. Szombaton 22-28 fok várható, vasárnapra visszaesik a hőmérséklet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem jár hétfőn a Sikló

    Nem jár hétfőn a Sikló

    Nem közlekedik a budavári Sikló jövő hétfőn filmforgatás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

  • Pártalapítási dömping

    Pártalapítási dömping

    A választások közeledtével újra fellángolt a pártalapítási kedv: míg 2014-ben 147 volt, jelenleg 193 bejegyzett párt van, amely indulhatna a választáson, és ez a szám még emelkedhet, hiszen országszerte 351 párt bejegyzés alatt áll – írta a Magyar Idők szombaton az Országos Bírósági Hivataltól kapott adatok alapján.