EUR: 305,49 Ft
CHF: 268,89 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Így vidítja fel Molnár Andit a kedvese!

A csinos tévés amint teheti, bringára cseréli az autóját a város forgatagában. Ezzel kapcsolatban személyes élményeiről is vallott a szépséges táncosnő, akit borúsabb napjain párja invitálja két kerékre.

-Amikor rosszabb a hangulatom a párom mindig azt mondja, inkább elvisz biciklizni, hogy végre mosolyogjak egyet. Ez valóban segít, a kerekezés egyből felszabadít, és kivirulok. Nem is bírom a pesti autós forgalmat, úgyhogy amint tavaszodik, azonnal a biciklimre pattanok. Egy ideje már nem csak szeretek, de merek is Budapesten tekerni. Úgy kezdem a reggelemet, hogy megnézem az időjárás jelentést, és ha szép napot ígér, akkor biztos, hogy két keréken indulok el – mondta Andi a Telenor Okostelefon Akadémiáján, ahol egy GPS funkciós okosbringa vette le a lábáról.

„Nem szeretek kérdezősködni, ezért már régen is a jól bevált térképekre esküdtem. Bár jól tájékozódom, ennek ellenére gyakran használom a GPS-t, ezen a kijelzőn is ez a kedvenc funkcióm. Amíg a belvárosban laktam, nem figyeltem, mennyit megyek, de amióta elköltöztem onnan, már rendesen érzem a lábamban a távolságot, és érdekelne, hány kilométert tekerek, vagy mennyi kalóriát égetek el vele, de az okosbringám összeköthető a telefonommal, ami szintén megkönnyíti a mindennapjaimat – magyarázta a táncművész.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.