EUR: 323,01 Ft
CHF: 279,75 Ft
2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Aktuális

Ismeretlen nővel bukott le Volner

Kínos magánéleti botrányba keveredett az újdonsült jobbikos frakcióvezető, Volner János. A ripost.hu-n megjelent képek szerint a család szentségét valló nős politikus egy ismeretlen hölggyel tűnt el a  bozótosban Pécel külterületén.

Eltűnő cégek és káni diploma

Volner János nem először szembesül kellemetlen kérdésekkel. Először akkor kényszerült magyarázkodásra, amikor kiderült, hogy több hozzá kötődő vállalkozás is eltűnt egy „cégtemetőben” úgy, hogy az azokba rakott közpénznek szintén lába kélt. Ezután derült ki, hogy felsőfokú végzettségéről a diplomagyárként elhíresült moszkvai Alapvető Tanulmányok Nemzetközi Egyeteme adott igazolást, amelynek vezetője, Mahinda Rajapaksa – a Wikipédia szerint – lengyel bíboros, két nem létező városállam elnöke és Mongólia nagykánja egy személyben.

Meglehetősen furcsa jelenet képkockáit tette közzé a ripost.hu internetes portál: Volner János egy ismeretlen, dekoratívnak mondott hölggyel elautózott egy elhagyatott helyre, ahol húsz percet töltöttek együtt a természet lágy ölén. A képeket a portál olvasóriportere készítette, aki végig követte a párt, miután felismerte a Jobbik frakcióvezetőjét egy benzinkútnál. A fotók azért kellemetlenek, mert Volner János nős, két gyermek apja, és a képeken nem a feleségével látható. A frakcióvezető nem  cáfolta a bozótjárást.


– Természetesen láttam a képeket, már több hete felfigyeltem rá, hogy követnek – közölte keddi sajtótájékoztatóján Volner. Kitért a péceli erdőben történteket firtató kérdések elől, viszont politikai támadásként állította be a történteket. Közölte: az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz (AVH) fordul, mert szerinte titkos adatgyűjtést folytatnak ellene. Az persze nehezen érthető, miért éppen a kínos képek megjelenése után döntött úgy a politikus, hogy az AVH segítségét kéri, ha több hete észrevette, hogy figyelik. Kerestük az ügyben Volnert és a Jobbikot is, de  nem kívántak élni a lehetőséggel.

Volner es az ismeretlen no 20 percet toltottek kettesben a bozotban

Volner János egyébként az elsők között csatlakozott a 2007-ben megalakult Magyar Gárda Mozgalomhoz, amelynek később a szóvivője is lett. Két évvel később lépett be a Jobbikba, ahol 2012-ben alelnökké választották. Vona Gábor pártelnök néhány héttel ezelőtti lemondása óta a Jobbik parlamenti frakcióvezetője.


Kapcsolódó Cikkek