2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Itt a bikiniszezon: csodás fogyások, szexi hasak!

Gyönyörűek és szexik – úgy tűnik, nekik nem kell aggódniuk a bikiniszezon előtt! Van, aki gyógynövénnyel, más egészséges ételekkel vagy aktív edzéssel fogyott, de az biztos, hogy mindannyian megdolgoztak a testükért.

Gregor Berni gyógynövénytől szexi


A színésznő nem tagadja, korábban az is előfordult, hogy almán és vízen élt napokig bomba alakjáért, de egyszer rosszul lett, ezért nem sanyargatja már magát ilyen őrült diétákkal. Május elején 44 éves lett, amit egy szexi fotózással ünnepelt.

– Külföldön élő barátnőm ajánlotta  figyelmembe az Angellica füvet, ami Koreában honos, ősrégi gyógynövény, de a Magyar Gyógyszerkönyvben is benne van. Kinti kutatások bizonyítják az eredményességét, én pedig azonnal ki akartam próbálni. Olyan hatása volt nálam, ami eddig álom volt. Tényleg bámulatos! Mindig is visszahúzódó és önbizalom-hiányos nő voltam, de ez a fogyás most visszaadta az önbecsülésem.


gregor3gregor2gregor

 

Friss ételekkel lett bombázó Aleska

– Nem követek a bikiniszezon előtt semmilyen diétát, egész évben odafigyelek magamra. Azt tudom mindenkinek javasolni, hogy étkezzen egészségesen, ne egyen mirelit dolgokat, inkább főzzön magára, ha teheti. Ha lehet, heti többször járjunk edzeni, kerüljük a cukrot és igyunk sok folyadékot – mondta a Lokálnak Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese.

aleska

Dér Heni és Kucsera Gábor: sporttól dagadnak az izmaik

A Nagy Duett két döntőse topformában van. Heni már két éve heti ötször másfél órát edz személyi edző segítségével, Kucsera Gábor pedig egész életében sportolt, eltiltása után sem hagyta abba az aktív mozgást.

der heni es kucsera2der heni es kucsera

Sarka Kata a vércsoportdiétára esküszik

Kata ritkán fogyókúrázik, inkább egész évben odafigyel magára. Egyedül a vércsoportdiéta vált be neki és száműzte az étrendjéből a szénhidrátok nagy részét és a tejtermékeket. Az eredmény önmagáért beszél.

sarka_kata_facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

    Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

    Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

  • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

    A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

    Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.