EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Kalózhajó épül a Duna-parton

kalózhajó

A kalózhajó még letakarva áll az épülő játszótéren

Új játszótér épül a Kis-Duna-parton – tájékoztatott a csepel infó. A fő attrakció egy igazi kalózhajó lesz, és egy olyan hinta is készül, amelyet kerekesszékesek és babakocsis anyukák is használhatnak. A játszótér és az azt körülvevő terület hosszabb távon vízi tanösvény lesz.

A játszótér  mellett illemhely is épült, amelyet  vandálbiztosnak tartanak. Az épület  már át is esett a „tűzkeresztségen”,  hívatlan látogatók megpróbálták  feltörni, de csak egy üveg tört be, azt  pedig már ki is cserélték

20160520_131522

Hamarosan a fű is kinő körülötte fotók: csepel infó

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.