2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Kalózhajó épül a Duna-parton

kalózhajó

A kalózhajó még letakarva áll az épülő játszótéren

Új játszótér épül a Kis-Duna-parton – tájékoztatott a csepel infó. A fő attrakció egy igazi kalózhajó lesz, és egy olyan hinta is készül, amelyet kerekesszékesek és babakocsis anyukák is használhatnak. A játszótér és az azt körülvevő terület hosszabb távon vízi tanösvény lesz.

A játszótér  mellett illemhely is épült, amelyet  vandálbiztosnak tartanak. Az épület  már át is esett a „tűzkeresztségen”,  hívatlan látogatók megpróbálták  feltörni, de csak egy üveg tört be, azt  pedig már ki is cserélték

20160520_131522

Hamarosan a fű is kinő körülötte fotók: csepel infó

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.