2018. április 24., kedd
György

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Kalózhajó épül a Duna-parton

kalózhajó

A kalózhajó még letakarva áll az épülő játszótéren

Új játszótér épül a Kis-Duna-parton – tájékoztatott a csepel infó. A fő attrakció egy igazi kalózhajó lesz, és egy olyan hinta is készül, amelyet kerekesszékesek és babakocsis anyukák is használhatnak. A játszótér és az azt körülvevő terület hosszabb távon vízi tanösvény lesz.

A játszótér  mellett illemhely is épült, amelyet  vandálbiztosnak tartanak. Az épület  már át is esett a „tűzkeresztségen”,  hívatlan látogatók megpróbálták  feltörni, de csak egy üveg tört be, azt  pedig már ki is cserélték

20160520_131522

Hamarosan a fű is kinő körülötte fotók: csepel infó

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.