EUR: 304,47 Ft
CHF: 267,55 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Kampány helyett raftingolt a szoci

Beindult az egymásra mutogatás az MSZP-ben a dunaújvárosi választás elvesztése miatt. A városban a Fidesz jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyert, a szocialisták pedig csúnyán leégtek. Miközben a helyi és országos MSZP-s vezetők mindent megtesznek azért, hogy hárítsák a felelősséget, egyre érdekesebb sajtóinformációk láttak napvilágot. Például hogy Márton Roland, a párt országos alelnöke horgászással múlatta az időt a kampány finisében, Pintér Attila, a szocialisták dunaújvárosi elnöke pedig vadvízi evezésen vett részt, ráadásul külföldön. Az MSZP elnöke, Tóbiás József ugyan már a választási vereség estéjén felszólította Pintért, hogy mondjon le, de ez nem történt meg. A városi elnök inkább bizalmi szavazást kért maga ellen, a tagság pedig megerősítette pozíciójában. Végül megszólalt Szanyi Tibor EP-képviselő is, aki Tóbiás ellenfele a közelgő pártelnökválasztáson. – Ha én lennék az elnök, biztosan nem fajult volna idáig a helyzet. Mindenki hibázott, ez egy elszúrt történet – mondta a Kossuth rádiónak.

Dunaújváros, 2014. július 23. Pintér Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt - a Korszakváltók Pártja közös dunaújvárosi polgármesterjelöltje a három szervezet közös sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban 2014. július 23-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Dunaújváros, 2014. július 23.
Pintér Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt – a Korszakváltók Pártja közös dunaújvárosi polgármesterjelöltje a három szervezet közös sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban 2014. július 23-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Felháborító és aljas tettre vetemedett a 444.hu és a portál hazugságát átvevő Index. A Soros György által pártolt lapok ezúttal túl messzire mentek. Egyebek mellett a Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkárának Boczkó Gábornak a szavait kérdőjelezték meg, amikor hazugsággal vádolták a lipcsei vívó világbajnokságon részt vevő magyar vívókat, akik a rossz közbiztonságra panaszkodtak.

  • Megújul a lillafüredi kisvasút

    Megújul a lillafüredi kisvasút

    Korhűen újítja fel a Lillafüredi Állami Erdei Vasútat üzemeltetője, az Északerdő Zrt., miután kiderült, hogy a kormány a turisztikai célú keskeny nyomközű kisvasutak fejlesztéséről szóló határozata szerint a lillafüredi kisvasút felújítását is támogatja – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.