2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Kampány helyett raftingolt a szoci

Beindult az egymásra mutogatás az MSZP-ben a dunaújvárosi választás elvesztése miatt. A városban a Fidesz jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyert, a szocialisták pedig csúnyán leégtek. Miközben a helyi és országos MSZP-s vezetők mindent megtesznek azért, hogy hárítsák a felelősséget, egyre érdekesebb sajtóinformációk láttak napvilágot. Például hogy Márton Roland, a párt országos alelnöke horgászással múlatta az időt a kampány finisében, Pintér Attila, a szocialisták dunaújvárosi elnöke pedig vadvízi evezésen vett részt, ráadásul külföldön. Az MSZP elnöke, Tóbiás József ugyan már a választási vereség estéjén felszólította Pintért, hogy mondjon le, de ez nem történt meg. A városi elnök inkább bizalmi szavazást kért maga ellen, a tagság pedig megerősítette pozíciójában. Végül megszólalt Szanyi Tibor EP-képviselő is, aki Tóbiás ellenfele a közelgő pártelnökválasztáson. – Ha én lennék az elnök, biztosan nem fajult volna idáig a helyzet. Mindenki hibázott, ez egy elszúrt történet – mondta a Kossuth rádiónak.

Dunaújváros, 2014. július 23. Pintér Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt - a Korszakváltók Pártja közös dunaújvárosi polgármesterjelöltje a három szervezet közös sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban 2014. július 23-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Dunaújváros, 2014. július 23.
Pintér Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt – a Korszakváltók Pártja közös dunaújvárosi polgármesterjelöltje a három szervezet közös sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban 2014. július 23-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor


Kapcsolódó Cikkek

 • Így hamisít Soros György blogja

  Így hamisít Soros György blogja

  A 444-nek úgy néz ki még a lejáratás sem megy rendesen, egy súlyosan beteg lány felhasználásával próbálták meg lejáratni az Origo-t.

 • Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) szerdán bemutatott jogszabálytervezete egységesítené és kötelezővé tenné a menekültügyi eljárás lefolytatását az unió valamennyi tagállamában, amivel lehetetlenné tenné a menekültügyi eljárás tranzitzónákban történő lefolytatását, ezáltal jogilag veszélyeztetné a déli határzár működését – jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

 • Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Köszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.