EUR: 307,75 Ft
CHF: 281,67 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Belföld

Kampány helyett raftingolt a szoci

Beindult az egymásra mutogatás az MSZP-ben a dunaújvárosi választás elvesztése miatt. A városban a Fidesz jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyert, a szocialisták pedig csúnyán leégtek. Miközben a helyi és országos MSZP-s vezetők mindent megtesznek azért, hogy hárítsák a felelősséget, egyre érdekesebb sajtóinformációk láttak napvilágot. Például hogy Márton Roland, a párt országos alelnöke horgászással múlatta az időt a kampány finisében, Pintér Attila, a szocialisták dunaújvárosi elnöke pedig vadvízi evezésen vett részt, ráadásul külföldön. Az MSZP elnöke, Tóbiás József ugyan már a választási vereség estéjén felszólította Pintért, hogy mondjon le, de ez nem történt meg. A városi elnök inkább bizalmi szavazást kért maga ellen, a tagság pedig megerősítette pozíciójában. Végül megszólalt Szanyi Tibor EP-képviselő is, aki Tóbiás ellenfele a közelgő pártelnökválasztáson. – Ha én lennék az elnök, biztosan nem fajult volna idáig a helyzet. Mindenki hibázott, ez egy elszúrt történet – mondta a Kossuth rádiónak.

Dunaújváros, 2014. július 23. Pintér Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt - a Korszakváltók Pártja közös dunaújvárosi polgármesterjelöltje a három szervezet közös sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban 2014. július 23-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Dunaújváros, 2014. július 23.
Pintér Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt – a Korszakváltók Pártja közös dunaújvárosi polgármesterjelöltje a három szervezet közös sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban 2014. július 23-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Brutális vihar csapott le Budapestre

  Brutális vihar csapott le Budapestre

  Hatalmas vihar pusztított Budapesten kedden a délutáni órákban. A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okozott gondokat – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

 • Szerelem és Gulág

  Szerelem és Gulág

  Végre egy könyv, ami a nehézkes, fájdalmas történelmet emberközelbe hozva, olvasmányossá téve megérteti velünk.

 • „Missziónk az egészségmegőrzés”

  „Missziónk az egészségmegőrzés”

  Ökrösi Leventét, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezetőjét kérdeztük a Lónyay utca 18/A alatt található, közérzetjavító és wellnesstermékeket forgalmazó üzlet termékeiről, elégedett vásárlóiról és terveiről.

 • Terror Manchesterben: Hősként viselkedett a hajléktalan

  Terror Manchesterben: Hősként viselkedett a hajléktalan

  Chris Parker nevétől hangos most a brit sajtó. Ő az a 33 éves hajléktalan, aki félelmet nem ismerve segített a manchesteri terrortámadás után egy kislánynak, majd egy idősebb asszonynak, aki végül nem élte túl a történteket.