2018. január 21., vasárnap
Ágnes

Belföld

Kampány helyett raftingolt a szoci

Beindult az egymásra mutogatás az MSZP-ben a dunaújvárosi választás elvesztése miatt. A városban a Fidesz jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyert, a szocialisták pedig csúnyán leégtek. Miközben a helyi és országos MSZP-s vezetők mindent megtesznek azért, hogy hárítsák a felelősséget, egyre érdekesebb sajtóinformációk láttak napvilágot. Például hogy Márton Roland, a párt országos alelnöke horgászással múlatta az időt a kampány finisében, Pintér Attila, a szocialisták dunaújvárosi elnöke pedig vadvízi evezésen vett részt, ráadásul külföldön. Az MSZP elnöke, Tóbiás József ugyan már a választási vereség estéjén felszólította Pintért, hogy mondjon le, de ez nem történt meg. A városi elnök inkább bizalmi szavazást kért maga ellen, a tagság pedig megerősítette pozíciójában. Végül megszólalt Szanyi Tibor EP-képviselő is, aki Tóbiás ellenfele a közelgő pártelnökválasztáson. – Ha én lennék az elnök, biztosan nem fajult volna idáig a helyzet. Mindenki hibázott, ez egy elszúrt történet – mondta a Kossuth rádiónak.

Dunaújváros, 2014. július 23. Pintér Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt - a Korszakváltók Pártja közös dunaújvárosi polgármesterjelöltje a három szervezet közös sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban 2014. július 23-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Dunaújváros, 2014. július 23.
Pintér Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) dunaújvárosi szervezetének elnöke, a város korábbi alpolgármestere, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK) és az Együtt – a Korszakváltók Pártja közös dunaújvárosi polgármesterjelöltje a három szervezet közös sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban 2014. július 23-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor


Kapcsolódó Cikkek