EUR: 305,35 Ft
CHF: 275,14 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Belföld

Kétéves kislányt erőszakolt meg a vadállat férfi Budapesten

Szexuális erőszak miatt kezdett nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, mert az V. kerületben megerőszakoltak egy két éves kislányt.

Az szörnyű eset még a múlt héten történt, de csak ma hozták nyilvánosságra az ügy részleteit. A kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok egy egész éjszakán át küzdöttek az életéért. Az elkövető kiléte nem ismert, de egy szakértő véleménye szerint a legtöbb esetben ilyenkor a közeli ismerősök, vagy a rokonok között kell keresni a tettest.  Hozzátette, hogy ha a gyerek képes is lesz fizikálisan kiheverni a szörnyűséget, lelkileg örökre megbélyegezi a kicsi életét – írja a Blikk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  – Nincs különbség férfi és nő között a büntetés-végrehajtásban, ha valakinek fontos az elhivatottság, lényegtelen, hogy valaki férfi vagy nő – mondta a 26 éves Marosi Bettina, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet udvarán.

 • Rekordforgalom a repülőtéren

  Rekordforgalom a repülőtéren

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mindkét termináljában a FINA 2017 színes pólóiba öltözött fiatalok fogadják a budapesti úszó- és vízilabda-világbajnokságra érkezőket.

 • Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Több tízmillió forintért alkalmazott a Jobbik médiafigyelőket, azaz bérkommentelőket annak érdekében, hogy a közösségi oldalakon lejárassák és ellehetetlenítsék azokat, akik bírálják a pártot és annak politikáját – írja a Magyar Idők.