EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,21 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Belföld

Kétéves kislányt erőszakolt meg a vadállat férfi Budapesten

erőszak

Szexuális erőszak miatt kezdett nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, mert az V. kerületben megerőszakoltak egy két éves kislányt.

Az szörnyű eset még a múlt héten történt, de csak ma hozták nyilvánosságra az ügy részleteit. A kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok egy egész éjszakán át küzdöttek az életéért. Az elkövető kiléte nem ismert, de egy szakértő véleménye szerint a legtöbb esetben ilyenkor a közeli ismerősök, vagy a rokonok között kell keresni a tettest.  Hozzátette, hogy ha a gyerek képes is lesz fizikálisan kiheverni a szörnyűséget, lelkileg örökre megbélyegezi a kicsi életét – írja a Blikk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötös alá

  Ötös alá

  Nagyon szép dolog, ha egy iskola nem klisékkel, hanem tanár-diák együttműködésben készült zenés színpadi játékkal emlékezik nemzeti ünnepeken.

 • Rendőrt ölt a neonáci

  Rendőrt ölt a neonáci

  Kegyetlenül megölte Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot szerdán Bőnyben Győrkös István, az ismert nyilasvezér.

 • Mécs kiakadt Horn rokonára

  Mécs kiakadt Horn rokonára

  Komoly perpatvar robbant ki egy orosz tévéműsor miatt, amelyben az ’56-os forradalmat a CIA művének nevezték. Az adásban megszólalt az MSZP-s Havas Szófia, Horn Gyula unokahúga is, aki szerint a szabadságharc idején vadásztak a zsidókra.

 • Juhász maffiózóknak dolgozik

  Juhász maffiózóknak dolgozik

  Végleg eldőlt, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke Portik Tamásnak, a magyar alvilág egyik legsúlyosabb figurájának táskahordója.