EUR: 308,32 Ft
CHF: 267,28 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

Kihagyja az olimpiát az NBA sztárja!

Kihagyja a riói olimpiát Stephen Curry, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Golden State Warriors sztárja.

A tavaly és idén is az NBA-szezon legjobbjává választott 28 éves irányító hétfőn közölte, hogy közelmúltbeli boka- és térdsérülése miatt nem lesz ott a címvédő amerikai válogatottban Brazíliában.

A jelenlegi nagydöntőben a Cleveland Cavaliers ellen 2-0-ra vezető oaklandi csapat ásza két világbajnoki címet szerzett a nemzeti együttessel 2010-ben és 2014-ben.

Korábban a legjobbak közül Chris Paul és Anthony Davis jelezte, hogy kimarad Mike Krzyzewski szövetségi kapitány keretéből.

A riói játékokon 12 csapat szerepel a férfi kosárlabdatornán, amelyre még három hely kiadó. Az amerikaiak a venezuelai, a kínai és az ausztrál csapattal vannak egy csoportban, illetve ide érkezik még a belgrádi és manilai selejtezőtorna két győztese.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!