EUR: 310,26 Ft
CHF: 268,13 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Kihallgatják az éhen halt kislány nagyszüleit

Ma hallgatja ki a gyöngyösi rendőrség a halálra éheztetett Kiara nagyszüleit, a hét végén pedig arról dönt a bíróság, hogy szabadon engedi-e a szülőket, vagy továbbra is rács mögött maradnak.

Fél tízkor hallgatják ki tanúként a gyöngyösi rendőrségen a tragikus sorsú másfél éves kislány nagymamáját, Irénke nénit. Délutánra az anyai nagyszülőket is beidézték kihallgatásra.

– Csak háromszor láthattam összesen Kiarát. Hiába szerettem volna gyakrabban meglátogatni, az anyja, Médea nem engedte – magyarázta a Lokálnak a hetvenhat éves apai nagymama, Irénke néni. – A fiamék a város másik felében éltek, nem sejthettem, hogy a kislány ennyire rossz állapotban van.

Az előzetes letartóztatásban lévő szülők kétszemélyes zárkában ülnek, biztonságukra kiemelten figyel a hatóság. Irénke néni a múlt heti beszélőn találkozhatott újra a fiával, Kiara apjával. A férfi csupán tollat, levélpapírt és borítékot kért az anyjától.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


– Szörnyű volt ilyen környezetben látni a fiamat. Szóba került az is, miért halt meg a kisunokám. Guszti elmesélte, hogy a tragédia előtt a háziorvos felhívta őt, és panaszkodott, hogy szeretné látni a gyereket, be kell adnia a védőoltást, de Médea nem veszi fel a telefont. A fiam – aki kora reggeltől késő estig dolgozott – rögtön szólt a feleségének. Ő azt felelte neki, hogy megoldja. De nem oldotta meg.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


A szülőket gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Egy hónapos előzetes letartóztatásuk határideje hét végén lejár, akkor dönt a bíróság szabadlábra helyezésükről.

Reggelente a legrosszabb”

Kérvényt írtam a gyámhatóságnak, hogy Kiara nővérét, a nevelőszülőkhöz került Kincsőt láthassam, de a levél elbírálása két hónapig tart. Nagyon várom, hogy végre találkozhassak az unokámmal – sóhajtja Irénke néni. – Ha van miért, tudok erős lenni. Reggelente a legrosszabb, amikor reggel kinyitom a szemem és rájövök, mennyire egyedül vagyok.

Kiara

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.