EUR: 303,66 Ft
CHF: 267,24 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Kikészíti második terhessége Liv Tylert

EXCLUSIVE: Liv Tyler shows off her baby bump as she enjoys a day at the park at the Hudson River Pier with her husband Dave Gardner and son Sailor in NYC, Image: 287853446, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SplashKözeli barátai állítása szerint a terhességének utolsó heteiben járó Tylert rettenetesen megviseli az újabb terhességgel járó hízás. Mint kiderült, a lábaival állandó problémái vannak, sokszor az állás is nehezére esik. A beszédes kedvű ismerősök szerint nagyon gyorsan jött egymás után a két gyerek, ráadásul előző kapcsolatából született kiskamasz fia, Milo is rengeteg figyelmet követel magának, ami teljesen kikészíti a színésznőt. Ennek ellenére szívesen tölti a szabadidejét a másfél éves Sailorral és férjével, David Gardnerrel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Válságban Xantus Barbara kapcsolata

  Válságban Xantus Barbara kapcsolata

  Egyik napról a másikra „bonyolult” státuszra változtatta közösségi oldalán a családi állapotát Xantus Barbara, aki a Borsnak nem is tagadta, bizony a vége felé jár a kapcsolata.

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.