EUR: 305,18 Ft
CHF: 276,55 Ft
2017. július 24., hétfő
Kinga, Kincső

Belföld

Kilenc év börtönt kapott a gólyatábori szexragadozó

A Pécsi ítélőtábla jogerősen 9 év börtönt szabott ki arra a férfira, aki 2014 augusztusában az ELTE gólyatáborában megerőszakolt egy fiatal lányt.

A nyomozás során kiderült, hogy K. Sándor Szilárd először megverte, majd megerőszakolta a tehetetlen elsőéves egyetemista gólyalányt. 2014 szeptembere óta tartják előzetes letartóztatásban a vádlottat, aki fotósként dolgozott az ELTE gólyatáborában. A jegyzőkönyvből az is kiderült, hogy a férfi fojtogatta, ököllel ütötte, megöléssel fenyegette, mielőtt megerőszakolta volna a budapesti elsőéves hallgatót.

A szörnyűségről képeket is készített a 40 éves férfi, majd később ezekkel próbálta zsarolni az áldozatot.  Első fokon hét és fél évre ítélték, másodfokon viszont jogerősen 9 évre súlyosbították az ítéletét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Izrael is élesen bírálta Sorost

  Izrael is élesen bírálta Sorost

  Tiltakozó levelet írt az izraeli kormány képviseletében a washingtoni nagykövetség szóvivője a New York Timesnak. A biztosítékot az verte ki, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt az antiszemitizmus támogatásával vádolták meg a Soros György ellen tett lépések miatt.

 • Ismét rács mögött Kulcsár Attila

  Ismét rács mögött Kulcsár Attila

  Mintarabként viselkedik a tököli börtönben a sikkasztásért elítélt Kulcsár Attila. Kora reggel kitakarítja a hatfős zárkát, napközben pedig a raktárban dolgozik.

 • Orbán: A hazafiak oldalán állunk

  Orbán: A hazafiak oldalán állunk

  Fontos kérdés, hogy Magyarország a magyarok országa lesz-e a jövőben. A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést – jelentette ki Orbán Viktor a 28.

 • Kétszáz kamionnyi tankönyv indul útra

  Kétszáz kamionnyi tankönyv indul útra

  Augusztusban megkezdik kiszállítani az iskoláknak az új tankönyveket. A kormány döntése értelmében a szeptemberben kezdődő új tanévtől már nemcsak az alsó tagozatos diákok, hanem az 5–9.