EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,28 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Belföld

Kilenc év börtönt kapott a gólyatábori szexragadozó

A Pécsi ítélőtábla jogerősen 9 év börtönt szabott ki arra a férfira, aki 2014 augusztusában az ELTE gólyatáborában megerőszakolt egy fiatal lányt.

A nyomozás során kiderült, hogy K. Sándor Szilárd először megverte, majd megerőszakolta a tehetetlen elsőéves egyetemista gólyalányt. 2014 szeptembere óta tartják előzetes letartóztatásban a vádlottat, aki fotósként dolgozott az ELTE gólyatáborában. A jegyzőkönyvből az is kiderült, hogy a férfi fojtogatta, ököllel ütötte, megöléssel fenyegette, mielőtt megerőszakolta volna a budapesti elsőéves hallgatót.

A szörnyűségről képeket is készített a 40 éves férfi, majd később ezekkel próbálta zsarolni az áldozatot.  Első fokon hét és fél évre ítélték, másodfokon viszont jogerősen 9 évre súlyosbították az ítéletét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Milliókért tanul a momentumos Oxfordban

    Milliókért tanul a momentumos Oxfordban

    Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

  • Magyar diákokra támadtak migránsok

    Magyar diákokra támadtak migránsok

    Helyén volt a kecskeméti tanár esze és szíve, ezért nem történt tragédia, amikor a francia határ előtt a kövekkel felfegyverkezett migránsok rátámadtak a diákokat szállító mikrobuszra.