EUR: 305,38 Ft
CHF: 270,98 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Kisfia belebetegedett Lagzi Lajcsi rendőrségi ügyébe

Istvánka a mai napig rémálmoktól szenved, nem tudja feldolgozni, hogy szüleit bilincsbe verve vitték el.

Galambos Lagzi Lajcsi, Story Gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Galambos Lagzi Lajcsi, Story Gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Lagzi Lajcsi legkisebb fia, István a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy álmából felébresztve fekete ruhás kommandósok rángatták ki az ágyából azon a bizonyos hajnalon, amikor szüleit bilincsben elhurcolták. A zenész a Lokálnak elmesélte, kisfia pszichológus segítségére szorul.

– Soha nem fogom elfelejteni azt az érzést, amikor fekete ruhás, maszkos kommandósok törték ránk az ajtót hajnalban, majd a gyerekeim szeme láttára Bogit, a feleségemet és engem vezetőszáron elhurcoltak – mesélte a Lokálnak Lagzi Lajcsi.

Mint ismert, Lagzi Lajcsit tavaly szeptemberben feleségével együtt otthonukban tartóztatták le a rendőrök. Az ügyészség áramlopással és vesztegetéssel gyanúsította őket. A zenész összesen 125 napot töltött előzetes letartóztatásban.

A mulatós zenész szerint legkisebb fia, István a mai napig nem dolgozta fel, hogy saját otthonukban nincs biztonságban.

– Természetesen így, hogy január óta szabad vagyok, sokkal jobb a helyzet. Istvánka azonban a mai napig rémálmoktól szenved. Ilyenkor felriad, újra meg újra megálmodja azt a hajnali órát, amikor elhurcoltak minket. A minap azonban azt álmodta, hogy engem nemcsak letartóztattak, le is lőttek. A fiam most lesz 15 éves, nem szeretném, hogy bármi maradandó rossz élménye legyen ezzel kapcsolatban, így mindenképpen szakemberhez fordulunk. A pszichológus majd segít neki feldolgozni ezt a traumát. Nekünk otthon az a legfőbb, hogy kibeszéljük és megbeszéljük, ami velünk történik. Nincs olyan, hogy „ehhez még kicsi vagy, fiam”. Mindent megpróbálunk nekik elmagyarázni a maguk szintjén, az utóbbi időszak eseményeire azonban mi sem tudtunk igazán választ kapni. A gyerekeink bíznak bennünk, de István esetében már nem segített az otthoni beszélgetés. Hatalmas traumán mentünk át, de erőt ad, hogy már együtt vagyunk és rengetegen kiállnak mellettünk. A napokban épp egy rendőrautóból intettek nekem és kívántak sok sikert és kitartást.

Külföldön venne rezidenciát

A zenész azt is elmesélte, hogy korábban meghirdetett, 2,7 milliárd forintot érő birtokát egyelőre még nem adta el, de ha végül sikerül, nagy valószínűséggel nem csak Magyarországon vesz majd ingatlant.

– Azt nem tudnám megtenni, hogy végleg itthagyjam a hazámat, de mivel a gyerekeim valószínűleg külföldi egyetemen tanulnak majd tovább – Bogi és Lala egy oxfordi nyelvtanfolyamon lesznek például a nyáron is –, az sem kizárt, hogy az ő közelükben veszünk majd később egy kisebb rezidenciát.

Galabos Lajos közismert nevén ,,Lajcsi?-t szabadlábra helyezték a Közép Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási intézet Székesfehévári objetumából. 125 napot töltött előzetes letartoztatásban. Börtön előtt családja és ügyvédei várták szabadulását.

Székesfehérvár, 2016. január 24. Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását. MTI Fotó: Lakatos Péter

Galabos Lajos közismert nevén ,,Lajcsi?-t szabadlábra helyezték a Közép Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási intézet Székesfehévári objetumából. 125 napot töltött előzetes letartoztatásban. Börtön előtt családja és ügyvédei várták szabadulását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.