2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Kisfia belebetegedett Lagzi Lajcsi rendőrségi ügyébe

Istvánka a mai napig rémálmoktól szenved, nem tudja feldolgozni, hogy szüleit bilincsbe verve vitték el.

Galambos Lagzi Lajcsi, Story Gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Galambos Lagzi Lajcsi, Story Gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Lagzi Lajcsi legkisebb fia, István a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy álmából felébresztve fekete ruhás kommandósok rángatták ki az ágyából azon a bizonyos hajnalon, amikor szüleit bilincsben elhurcolták. A zenész a Lokálnak elmesélte, kisfia pszichológus segítségére szorul.


– Soha nem fogom elfelejteni azt az érzést, amikor fekete ruhás, maszkos kommandósok törték ránk az ajtót hajnalban, majd a gyerekeim szeme láttára Bogit, a feleségemet és engem vezetőszáron elhurcoltak – mesélte a Lokálnak Lagzi Lajcsi.

Mint ismert, Lagzi Lajcsit tavaly szeptemberben feleségével együtt otthonukban tartóztatták le a rendőrök. Az ügyészség áramlopással és vesztegetéssel gyanúsította őket. A zenész összesen 125 napot töltött előzetes letartóztatásban.


A mulatós zenész szerint legkisebb fia, István a mai napig nem dolgozta fel, hogy saját otthonukban nincs biztonságban.

– Természetesen így, hogy január óta szabad vagyok, sokkal jobb a helyzet. Istvánka azonban a mai napig rémálmoktól szenved. Ilyenkor felriad, újra meg újra megálmodja azt a hajnali órát, amikor elhurcoltak minket. A minap azonban azt álmodta, hogy engem nemcsak letartóztattak, le is lőttek. A fiam most lesz 15 éves, nem szeretném, hogy bármi maradandó rossz élménye legyen ezzel kapcsolatban, így mindenképpen szakemberhez fordulunk. A pszichológus majd segít neki feldolgozni ezt a traumát. Nekünk otthon az a legfőbb, hogy kibeszéljük és megbeszéljük, ami velünk történik. Nincs olyan, hogy „ehhez még kicsi vagy, fiam”. Mindent megpróbálunk nekik elmagyarázni a maguk szintjén, az utóbbi időszak eseményeire azonban mi sem tudtunk igazán választ kapni. A gyerekeink bíznak bennünk, de István esetében már nem segített az otthoni beszélgetés. Hatalmas traumán mentünk át, de erőt ad, hogy már együtt vagyunk és rengetegen kiállnak mellettünk. A napokban épp egy rendőrautóból intettek nekem és kívántak sok sikert és kitartást.

Külföldön venne rezidenciát

A zenész azt is elmesélte, hogy korábban meghirdetett, 2,7 milliárd forintot érő birtokát egyelőre még nem adta el, de ha végül sikerül, nagy valószínűséggel nem csak Magyarországon vesz majd ingatlant.

– Azt nem tudnám megtenni, hogy végleg itthagyjam a hazámat, de mivel a gyerekeim valószínűleg külföldi egyetemen tanulnak majd tovább – Bogi és Lala egy oxfordi nyelvtanfolyamon lesznek például a nyáron is –, az sem kizárt, hogy az ő közelükben veszünk majd később egy kisebb rezidenciát.

Galabos Lajos közismert nevén ,,Lajcsi?-t szabadlábra helyezték a Közép Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási intézet Székesfehévári objetumából. 125 napot töltött előzetes letartoztatásban. Börtön előtt családja és ügyvédei várták szabadulását.

Székesfehérvár, 2016. január 24. Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását. MTI Fotó: Lakatos Péter

Galabos Lajos közismert nevén ,,Lajcsi?-t szabadlábra helyezték a Közép Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási intézet Székesfehévári objetumából. 125 napot töltött előzetes letartoztatásban. Börtön előtt családja és ügyvédei várták szabadulását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.