EUR: 308,45 Ft
CHF: 288,05 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Belföld

Kiss László újabb áldozata: hat éven keresztül le sem mentem az uszodába

Újabb nő jelentkezett, aki azt állítja, hogy vele is erőszakoskodott Kiss László. A volt úszónő arról beszélt, hogy akkor támadta meg a volt szövetségi kapitány, amikor kijött a börtönből. Kisst és társát Takács Zsuzsa megerőszakolásáért ítélték két év letöltendőre, de 20 hónap után mégis szabadulhatott.

A külföldön élő asszony a Tényeknek adott interjújában elmondta, hogy vele is erőszakoskodott Kiss, ráadásul azok után, hogy kijött a börtönből.

Túl gyerek voltam akkor még, bele sem gondoltam, hogy ez megtörténhet. Tapasztalatlan voltam, akkor még egy kapcsolatom sem volt – emlékezett vissza az áldozat.

Hirtelen megjelent az ajtóban, de még akkor sem tudom felfogni, hogy honnan tudta, hogy én ott vagyok, ráadásul egyedül. Nem vettem észre semmilyen előjelét annak, hogy mik a szándékai.

Kiss László két társával együtt 55 évvel ezelőtt erőszakolta meg Takács Zsuzsannát. Az országos felháborodást kirobbantó botrány után bocsánatot kért az áldozatától. Azt mondta, hogy a börtön megtette a hatását és megváltozott. Azonban a most megszólaló asszony szerint ez nem igaz.

Ha valaki tényleg meg akar változni, az nem követ el újra ilyen szörnyűséget – mondta. A nőt akkor annyira megviselték a történtek, hogy hat éven keresztül le sem ment az uszodába.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pontok az emlékekben

  Pontok az emlékekben

  Joggal mondta Tegzes Lászlóné a hódmezővásárhelyi Emlékpontban a kiállítás megnyitóján, hogy „Bibó István munkásságát mind a jobb-, mind a baloldali politikai gondolkodók elismerik”.

 • Tizennégy év után lett vége a Kulcsár-ügynek

  Tizennégy év után lett vége a Kulcsár-ügynek

  Többrendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt jogerősen öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a 2003-ban kipattant brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa.

 • Fókuszban a Kárpát-medence gazdasága

  Fókuszban a Kárpát-medence gazdasága

  Óriási szakmai érdeklődés kísérte a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) szervezésében március 16-17. között Hajdúszoboszlón megvalósult Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítást.