EUR: 308,05 Ft
CHF: 266,80 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Belföld

Kiss László újabb áldozata: hat éven keresztül le sem mentem az uszodába

Újabb nő jelentkezett, aki azt állítja, hogy vele is erőszakoskodott Kiss László. A volt úszónő arról beszélt, hogy akkor támadta meg a volt szövetségi kapitány, amikor kijött a börtönből. Kisst és társát Takács Zsuzsa megerőszakolásáért ítélték két év letöltendőre, de 20 hónap után mégis szabadulhatott.

A külföldön élő asszony a Tényeknek adott interjújában elmondta, hogy vele is erőszakoskodott Kiss, ráadásul azok után, hogy kijött a börtönből.

Túl gyerek voltam akkor még, bele sem gondoltam, hogy ez megtörténhet. Tapasztalatlan voltam, akkor még egy kapcsolatom sem volt – emlékezett vissza az áldozat.

Hirtelen megjelent az ajtóban, de még akkor sem tudom felfogni, hogy honnan tudta, hogy én ott vagyok, ráadásul egyedül. Nem vettem észre semmilyen előjelét annak, hogy mik a szándékai.

Kiss László két társával együtt 55 évvel ezelőtt erőszakolta meg Takács Zsuzsannát. Az országos felháborodást kirobbantó botrány után bocsánatot kért az áldozatától. Azt mondta, hogy a börtön megtette a hatását és megváltozott. Azonban a most megszólaló asszony szerint ez nem igaz.

Ha valaki tényleg meg akar változni, az nem követ el újra ilyen szörnyűséget – mondta. A nőt akkor annyira megviselték a történtek, hogy hat éven keresztül le sem ment az uszodába.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Az egészségügy a balliberális kormányok legnagyobb áldozata volt. Nem volt egységes várólista, jóval kevesebb CT és MR berendezés állt rendelkezésre. Folyamatosak voltak a pénzelvonások, több ezer dolgozót tettek utcára.

 • Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Ha nincs ott a nyilvánosság, a cukiskodásba kezdett jobbikosok ugyanolyan rasszista, antiszemita szólamokat hangoztatnak, mint korábban – állítja a Ripost, amelynek munkatársai rejtett felvételeket készítettek a szélsőjobboldali párt siófoki frakcióülésén, ahová csak Simicska Lajos Hír TV-je volt hivatalos.

 • Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  – Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a legnagyobb világcégek az Európai Unió nyugati tagállamaihoz képest gyengébb minőségű, olcsóbb alapanyagokból készült termékeket forgalmaznak a később csatlakozott kelet-közép-európai országokban – jelentette ki dr.