EUR: 309,64 Ft
CHF: 288,55 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

Kiss Sanyival Indult a reggeli Talpra Magyar

Nem más köszöntötte a Talpra magyar hallgatóit, mint az Intim Torna Illegál menedzsere és basszusgitárosa, a Petőfi rádió többszörös vendége Kiss Sanyi!

A reggeli műsor újabb meglepetés vendége először próbálta ki magát műsorvezetőként. A kihívás önmagáért beszél, a korán keléstől, a reggeli tempófelvételig, az élet minden területét lefedő témákról szóló beszélgetésekig. Stabil hangulatfelelősei a műsornak, Mariann és Miki most is egy jó hangulatú safe zone-t varázsoltak a stúdióba, Sanyi maga számolt be erről nekünk. Bár az Intim Torna basszusgitárosa először idegen pályán érezte magát, ez mit sem érződött a végeredményen: egy újabb jó hangulatú reggeli műsorral jelentkezett be a kora nyári felállású Talpra magyar!

Olyan dallamok szólaltak meg a mai vendég jóvoltából, mint a Foo Fighters: Best Of you, valamint Rihannatól a Diamonds, Kings of Leontól a Sex on fire, de hallható volt a zenei rotában Supernemtől a Győzelem és Rúzsa Magdi Érj hozzám c. slágere is.  Szakál Miki kiemelte nekünk, zenészekkel mindig izgalmas együtt dolgozni, a mai műsor pedig külön élményt nyújtott  mindenkinek, hisz a mikrofon mögött csupa családos ember ült, így szabadon folyhatott az eszmecsere bármilyen akár a hétköznapokban felmerülő témáról is.

A holnapi nap meglepetés vendége legyen titok, azonban ha a Petőfi zenei díj jelöltjei között keresnétek, nem jártok messze a megoldástól!

Kapcsolódó Cikkek

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.

 • Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti – tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.