2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Belföld

Kiss Sanyival Indult a reggeli Talpra Magyar

Nem más köszöntötte a Talpra magyar hallgatóit, mint az Intim Torna Illegál menedzsere és basszusgitárosa, a Petőfi rádió többszörös vendége Kiss Sanyi!

A reggeli műsor újabb meglepetés vendége először próbálta ki magát műsorvezetőként. A kihívás önmagáért beszél, a korán keléstől, a reggeli tempófelvételig, az élet minden területét lefedő témákról szóló beszélgetésekig. Stabil hangulatfelelősei a műsornak, Mariann és Miki most is egy jó hangulatú safe zone-t varázsoltak a stúdióba, Sanyi maga számolt be erről nekünk. Bár az Intim Torna basszusgitárosa először idegen pályán érezte magát, ez mit sem érződött a végeredményen: egy újabb jó hangulatú reggeli műsorral jelentkezett be a kora nyári felállású Talpra magyar!


Olyan dallamok szólaltak meg a mai vendég jóvoltából, mint a Foo Fighters: Best Of you, valamint Rihannatól a Diamonds, Kings of Leontól a Sex on fire, de hallható volt a zenei rotában Supernemtől a Győzelem és Rúzsa Magdi Érj hozzám c. slágere is.  Szakál Miki kiemelte nekünk, zenészekkel mindig izgalmas együtt dolgozni, a mai műsor pedig külön élményt nyújtott  mindenkinek, hisz a mikrofon mögött csupa családos ember ült, így szabadon folyhatott az eszmecsere bármilyen akár a hétköznapokban felmerülő témáról is.

A holnapi nap meglepetés vendége legyen titok, azonban ha a Petőfi zenei díj jelöltjei között keresnétek, nem jártok messze a megoldástól!

Kapcsolódó Cikkek

 • Hideg, téli idő várható a jövő héten

  Hideg, téli idő várható a jövő héten

  Hideg, téli idő várható a jövő héten. A leghidegebb órákban mínusz 10 Celsius-fok körüli értékek is lehetnek, s a maximumok is fagypont körül alakulnak. Többször várható havazás is, Szenteste napján inkább napsütéses idő várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Fidesz: Ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében

  Fidesz: Ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében

  A szélsőséges pártok véleményétől eltekintve ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében, a honosítással a határon túli magyarság közjogi értelemben is a magyar nemzet részévé válhatott – mondta el a Fidesz frakcióvezetője vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.

 • Újabb jobbikos plakátcsalás van keszülőben

  Újabb jobbikos plakátcsalás van keszülőben

  Újra duzzad a jobbikos plakátbotrány, a pártsajtójának küldött közleményben”azt állítja, hogy a héten eladta azokat a plakáthelyeket, amelyekhez a Jobbik áron alul jutott hozzá de azt, hogy kinek és mennyiért egyelőre kérdéses.