EUR: 325,72 Ft
CHF: 282,30 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb XIV.kerület

Koncert hallássérülteknek

Nem mindennapi koncertet rendeznek a Dürer  Kert  Nádor  Termében  június  13-án  19   órától. Az Anima Kamaraestek sorozatunk  következő, rendhagyó állomásán egy különleges performansz átélésére invitálnak minden kedves érdeklődőt, kiemelt figyelmet  szentelve a hallássérülteknek, akik számára  az egész előadást akadálymentesítik. A házigazda és műsorvezető Eckhardt Gábor előadását ugyanis jelnyelvi és írótolmácsolásban  élvezheti a közönség. A felcsendülő zeneművek alatt Borbély Károly festőművész hely – színen festett és a hangzó zene által inspirált  akvarelljei és pasztellképei lesznek hivatottak  a zene élő megjelenítésére. Az alkotás folyamatát nagy kivetítőn követheti a közönség. A  jelnyelv szépségeibe Vincze Tamás jelnyelvi  verselő kalauzolja el a résztvevőket, akinek  előadását írótolmács közvetíti halló vendégeink számára. A jegyárak egységesen 1000  forintba kerülnek, de a hallássérült vendégek  számára a belépés ingyenes.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.