EUR: 307,78 Ft
CHF: 281,92 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XIV.kerület

Koncert hallássérülteknek

Nem mindennapi koncertet rendeznek a Dürer  Kert  Nádor  Termében  június  13-án  19   órától. Az Anima Kamaraestek sorozatunk  következő, rendhagyó állomásán egy különleges performansz átélésére invitálnak minden kedves érdeklődőt, kiemelt figyelmet  szentelve a hallássérülteknek, akik számára  az egész előadást akadálymentesítik. A házigazda és műsorvezető Eckhardt Gábor előadását ugyanis jelnyelvi és írótolmácsolásban  élvezheti a közönség. A felcsendülő zeneművek alatt Borbély Károly festőművész hely – színen festett és a hangzó zene által inspirált  akvarelljei és pasztellképei lesznek hivatottak  a zene élő megjelenítésére. Az alkotás folyamatát nagy kivetítőn követheti a közönség. A  jelnyelv szépségeibe Vincze Tamás jelnyelvi  verselő kalauzolja el a résztvevőket, akinek  előadását írótolmács közvetíti halló vendégeink számára. A jegyárak egységesen 1000  forintba kerülnek, de a hallássérült vendégek  számára a belépés ingyenes.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.