EUR: 305,12 Ft
CHF: 271,24 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Különcökkel indult a Petőfin a kedd reggel

A keddi Talpra Magyarban Soerii & Poolek csábította korán kelésre a hallgatókat. Jappán és Geri zenéi szolgáltatták a reggeli rutin aláfestő zenéjét.

Tipper – It’s Like-tól Niki & the Dove – You want the sun-ig, a !!! – Bam city-át csupa az együttes kedvencei színesítették a mai műsort, ahol hallható volt még a társ-műsorvezetőktől a Hétfőszerdaszombatkedd, valamint Marge a Váratlan nyár című száma, ráadásként pedig Lotfi Begi és Mező Misi – Egy szó miatt dalalmai is.

Szakál Mikiék újra bizonyították, nincs az a távolság, amit ne tudnának áthidalni.

radio

Kapcsolódó Cikkek

 • Pokorny Lia: A mi felelősségünk, hogy ez egy jobb világ legyen

  Pokorny Lia: A mi felelősségünk, hogy ez egy jobb világ legyen

  Az élelmiszerpazarlás és a nélkülözés visszaszorítása mellett állt ki Pokorny Lia és Sipos Tomi a Piac Éjszakája rendezvényen. Itt jelentették be ugyanis a Budapesti Nagybani Piac és az Élelmiszerbank kezdeményezését, amelynek célja, hogy a termelők a lehető leghatékonyabban tudják eljuttatni fel nem vásárolt terményeiket a rászorulóknak.

 • Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

  Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

  Befejezi pénteken polgári mentőhelikopter-pilótaként végzett tevékenységét Vilmos herceg, és a jövőben elsősorban a brit királyi család magas rangú tagjaként rá háruló feladatokra összpontosítja figyelmét.

 • 24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

  24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

  Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. Ez alkalomra az első fordulóról továbbjutott 24 versenyző volt hivatalos, akik több körben is a zsűri elé álltak.