2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Különcökkel indult a Petőfin a kedd reggel

A keddi Talpra Magyarban Soerii & Poolek csábította korán kelésre a hallgatókat. Jappán és Geri zenéi szolgáltatták a reggeli rutin aláfestő zenéjét.

Tipper – It’s Like-tól Niki & the Dove – You want the sun-ig, a !!! – Bam city-át csupa az együttes kedvencei színesítették a mai műsort, ahol hallható volt még a társ-műsorvezetőktől a Hétfőszerdaszombatkedd, valamint Marge a Váratlan nyár című száma, ráadásként pedig Lotfi Begi és Mező Misi – Egy szó miatt dalalmai is.

Szakál Mikiék újra bizonyították, nincs az a távolság, amit ne tudnának áthidalni.

radio

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.