2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Különcökkel indult a Petőfin a kedd reggel

A keddi Talpra Magyarban Soerii & Poolek csábította korán kelésre a hallgatókat. Jappán és Geri zenéi szolgáltatták a reggeli rutin aláfestő zenéjét.

Tipper – It’s Like-tól Niki & the Dove – You want the sun-ig, a !!! – Bam city-át csupa az együttes kedvencei színesítették a mai műsort, ahol hallható volt még a társ-műsorvezetőktől a Hétfőszerdaszombatkedd, valamint Marge a Váratlan nyár című száma, ráadásként pedig Lotfi Begi és Mező Misi – Egy szó miatt dalalmai is.

Szakál Mikiék újra bizonyították, nincs az a távolság, amit ne tudnának áthidalni.

radio

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.