EUR: 308,55 Ft
CHF: 287,57 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Extra

Lebukott Prince kamu fia!

A DNS-teszt egyértelműen bebizonyította, hogy Carlin Q. Williams nem az áprilisban elhunyt Prince fia. A 39 éves drogdíler a sztár halála előtt pár héttel  jelentkezett a hatóságoknál azzal a történettel, hogy az édesanyja, Marsha J. Henson 1976-ban szexuális kapcsolatban állt az énekessel. A férfi állítása szerint az anyja többször megerősítette neki, hogy nem védekeztek az akkor még ismeretlen 17 éves énekessel, így egyértelmű volt számára, hogy csakis ő lehet az édesapja. A most elvégzett vizsgálat azonban százszázalékosan bebizonyította, hogy a férfi története csupán mese. Az utóbbi hetekben számos  ismeretlen rokon került elő a drogtúladagolásban elhunyt sztár életéből, ami nem meglepő, tekintve, hogy több mint 85 milliárd forintos vagyont hagyott hátra maga után.

Police booking photographs of Prince's alleged lovechild Carlin Q. Williams. Williams, 39, who just filed a paternity case as the deceased music legend's "sole heir" is a repeat offender who is currently in prison in Colorado, USA. His previous crimes include possession and trafficking of crack cocaine, violent assault on a woman with a curling iron, assault with a knife, gun possession, and several other violent offenses against women. Court papers related to his sentencing also detail: "Multiple adult convictions related to controlled substances" with a conclusion: "The defendant is lucky that he is not facing a significantly greater punishment than the 92 to 115 months suggested by the Guidelines" for his prison sentence. "Williams's prior lenient treatment has not deterred him from committing crimes and has resulted in his complete lack of respect for the law," read the documents filed in Missouri. Adding: "The defendant is a recidivist who will commit further crimes"., Image: 284028768, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Egy fillért se kap a 85 milliárdos vagyonból Carlin Q. Williams

Budapest, 2011. augusztus 9. Prince amerikai zenész, énekes ad koncertet a nagyszínpadon a Sziget fesztivál nulladik napján, a budapesti Hajógyári-szigeten. MTI Fotó: Mohai Balázs

Ismeretlen emberek állítják, hogy Prince rokona

Kapcsolódó Cikkek

 • Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

  Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

  A napokban avatta fel özvegye, a néhai slágergyáros, S. Nagy István sírját. Csongrádi Kata könnyek között emlékezett egykori kedvesére. Korábban meglepő titkát is elárulta a Lokál olvasóinak: még mindig kapcsolatban áll elhunyt férjével, akinek kikéri a tanácsát egy-egy fontos döntéssel kapcsolatban.

 • Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

  Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

  Kevés szexibb dolgot lehet elképzelni a világon annál, mint hogy egy védtelen kiskutya a gazdája biztonságos karjaiban pihen, főleg ha a kutyatartó testépítő, tetoválások tarkítják a bicepszét, és mindezt fülledt fotókon örökítik meg.

 • Tom Hanks szereplését díjazták Los Angelesben

  Tom Hanks szereplését díjazták Los Angelesben

  A népszerű műsorvezető, Ellen DeGeneres és Tom Hanks is közönségdíjas lett a People’s Choice Awards díjátadó gáláján, amelyet a Los Angeles-i Microsoft Theaterben rendeztek meg szerdán.