EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,88 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Külföld

Letartóztatták az orlandói melegbárban gyilkoló férfi feleségét

A New York Times arról írt internetes oldalán, hogy a mészáros felesége tudhatott a férfi szörnyű tervéről, de mégsem értesítette a rendőrséget.

Salman a kihallgatás során azzal próbált védekezni, hogy megpróbálta lebeszélni férjét szörnyű tervéről és nem gondolta volna, hogy tényleg megteszi. Az FBI eddigi nyomozásának eredményéből kiderült, hogy Omar Mateen saját magát radikalizálhatta, mivel semmi olyan jel nem utalt arra, hogy közvetlen kapcsolatban állna bármilyen iszlamista terrorszervezettel.

Kedden egyébként kiengedték a kórházból a lövöldözés több sérültjét is. A 49 halálos áldozatot követelő támadást Amerikában komoly politikai botrányok kísérték az elmúlt napokban. Donald Trump azt mondta, hogy Barack Obama túl sokat foglalkozik vele, mint hogy inkább a terrorizmus ellen küzdene.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.